Sport

Paul Pogba, suspendare șoc după ce a fost găsit dopat! Prima reacție: „Nu am trișat”. Update

Paul Pogba, mijlocașul lui Juventus și al naționalei Franței, a primit o veste șocantă. Prima reacție a jucătorul care își poate încheia cariera.
29.02.2024 | 17:04
Paul Pogba suspendare soc dupa ce a fost gasit dopat Prima reactie Nu am trisat Update
Paul Pogba a fost suspendat 4 ani. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
29-02-2024
15:16

Paul Pogba, prima reacție: „Nu am trișat niciodată”

Paul Pogba e gata să meargă până în pânzele albe pentru a-și demonstra nevinovăția: „Am fost informat astăzi despre decizia luată de Tribunale Nazionale Antidoping și cred că este incorectă. Sunt întristat, șocat și cu inima frântă pentru că tot ce am construit de-a lungul carierei mele de fotbalist profesionist mi-a fost luat.

Când voi putea vorbi, voi prezenta întreaga poveste, dar să fie clar că niciodată nu am luat conștient vreo substanță aflată pe lista celor interzise de regulamentele anti-doping.

Ca atlet profesionist, nu aș face niciodată nimic necurat pentru a-mi îmbunătăți performanțele. Nu am trișat niciodată. Ca urmare a deciziei anunțate astăzi, am hotărât să fac apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv”, a anunțat fotbalistul într-un comunicat de presă.

Paul Pogba, închizătorul „Bătrânei Doamne” cu 91 de meciuri la naționala „Cocoșului Galic” trece prin cel mai dificil moment din carieră. Jucătorul va fi suspendat patru ani pentru dopaj.

Paul Pogba, veste devastatoare! E la un pas să își încheie cariera după ce a fost suspendat pentru dopaj

Paul Pogba știe prin ce trece Simona Halep! Jucătorul impresariat de Rafaela Pimenta a fost suspendat patru ani pentru dopaj. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Fabrizio Romano.

ADVERTISEMENT

Jucătorul lui Juventus Torino a primit vestea chiar cu puțin timp înainte să împlinească 31 de ani. Mijlocașul central mai avea contract cu torinezii până la 30 iunie 2026, însă cel mai probabil contractul său va fi reziliat.

Campionul mondial din 2018 a fost depistat pozitiv la testosteron la un control în august 2023, cu ocazia meciului dintre Juventus și Udinese. De atunci, jucătorul francez nu a mai avut acces la antrenamente și nu a mai bifat niciun meci oficial.

ADVERTISEMENT

Paul Pogba, afacere falimentară pentru Juventus Torino. Italienii i-au suspendat salariul de 10 milioane de euro

Transferul lui Paul Pogba la Juventus se dovedește a fi unul total neinspirat, o gaură din punct de vedere financiar, dar mai ales o nouă pată pe blazonul unuia dintre cele mai prestigioase cluburi din lume.

Fotbalistul a făcut totul fără ca măcar să anunțe staff-ul medical, iar torinezii au luat decizia să îi suspende salariul gigantic de 10 milioane de euro la scurt timp după ce a fost depistat pozitiv.

ADVERTISEMENT

Astfel, meciul cu Empoli câștigat cu 2-0 în deplasare pe data de 3 august 2023 a fost ultimul din cariera lui Paul Pogba. Francezul a evoluat atunci doar 28 de minute și rămâne cu doar 12 meciuri la Juventus după revenirea din vara lui 2022, în urma unui sezon presărat cu accidentări.

Urmează rezilierea contractului. Jucătorul pierde o sumă uriașă

Odată ce decizia va fi oficială, Juventus Torino îi va rezilia mai mult ca sigur contractul jucătorului. Paul Pogba pierde prin urmare nu mai puțin de 30 de milioane de euro, suma pe care o avea de încasat până la finalul contractului.

ADVERTISEMENT

Din luna august până la aflarea deciziei Tribunalului Național Antidoping din Italia jucătorul a primit un salariu minim sindical de doar 2.000 de euro pe lună. Pogba a decis să facă apel la Curtea de Arbitraj Sportiv, ultima cale de atac pe care o mai are.

ADVERTISEMENT