Fotbal intern

PCH e alături de Cosmin Pașcovici! ”Un copil torturat de cancer”

12.10.2018 | 14:39
PCH e alaturi de Cosmin Pascovici Un copil torturat de cancer

Suporterii dinamoviști, membri ai Peluzei Cătălin Hâldan, sunt alături de fostul fotbalist Cosmin Pașcovici, care trece printr-un moment dificil după moartea fiului său în vârstă de doar 14. Denis Pașcovici a murit joi, după ce în urmă cu cinci zile suferise un accident cerebral.

Mama lui Denis, Ionela Adina Paşcovici, a anunţat pe pagina sa de Facebook că înmormântarea va avea loc la Constanţa, duminică, 14 octombrie, de la ora 14:00. Fiul fostului fotbalist Cosmin Pașcovici a fost descoperit la vârsta de doi ani cu o tumoare canceroasă și în 12 ani a suferit 17 operații pe creier.

Denis Pașcovici cu fularul echipei Dinamo București la gât
Denis Pașcovici cu fularul echipei Dinamo București la gât

PCH e alături de Cosmin Pașcovici: ”Un copil nevinovat”

”Sincere condoleanțe pentru familia Pașcovici! S-a stins din viață fiul lui Cosmin Pașcovici, la frageda vârstă de 14 ani. Un copil torturat de cancer și de operații, un copil nevinovat ce avea toată viața înainte. Doamne, lasă-ne să ne bucurăm de copii! Lasă-ne să le vedem fiecare zâmbet, fiecare năzbâtie, să îi vedem cum cresc sub ochii noștri! Dumnezeu să-l odihnească pe îngerașul Denis! Condoleanțe, Cosmin! Fii tare!”, este mesajul prin care PCH este alături de Cosmin Pașcovici, care a jucat patru meciuri pentru Dinamo în sezonul 2006-2007.

Cluburile FC Viitorul, Farul Constanța și UTA Arad au transmis și ele mesaje de susținere pentru familia Pașcovici, iar fostul mijlocaș dinamovist Cosmin Matei, care acum evoluează în Turcia la Genclerbirligi, a postat un mesaj prin care încearcă să obțină donații pentru familia îndurerată.

Cu puțin timp înainte ca Denis Pașcovici să moară, tatăl său a transmis un mesaj emoționant jucătorilor din echipa națională a României cerându-le în numele fiului său să obțină victoria în partida cu Lituania. ”Tricolorii” s-au impus cu 2-1 la Vilnius și i-au dedicat victoria lui Denis Pașcovici.

Tags: