Life

Pe Ernest îl cunoști foarte bine, dar iată ce face fiul său. Îi va călca pe urme tatălui său?

Pe Ernest de la Kanal D îl cunoaște toată lumea, dar iată ce face fiul său, Alex, în vârstă de 8 ani! Îi va călca acesta pe urme tatălui său, care se află în televiziune de 20 de ani?
27.06.2022 | 08:42
Pe Ernest il cunosti foarte bine dar iata ce face fiul sau Ii va calca pe urme tatalui sau
Ernest de la Kanal D, dezvăluiri despre fiul său, Alex. Sursa foto: Captură YouTube, Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ernest, realizatorul emisiunii În căutarea adevărului, de la Kanal D, a vorbit despre fiul său, Alex, în vârstă de opt ani, și despre ce ar vrea să facă acesta atunci când va crește. Băiețelul pare să-i calce deja pe urme tatălui său.

Pe Ernest îl cunoști foarte bine, dar iată ce face fiul său, Alex

Vedeta de la Kanal D și-a început cariera în televiziune la doar 19 ani, atunci când a participat la reality show-ul Big Brother, în 2003. În 2009, Ernest a început să prezinte emisiunea Ochii din umbră.

ADVERTISEMENT

Ernest și soția lui, Adriana, au un fiu în vârstă de opt ani, Alex, care este pasionat de lumea televiziunii de la o vârstă fragedă.

Realizatorul TV și-a adus aminte de copilăria lui și despre cum era viața fără atât de multă tehnologie. Pe Alex îl fascinau mai ales reclamele, potrivit declarațiilor lui Ernest.

ADVERTISEMENT

La polul opus, prezentatorul prefera să stea cât mai mult afară atunci când avea vârsta lui Alex. De când se află în lumea showbiz-ului, Ernest a înțeles ce impact pot avea televiziunile și rețelele sociale asupra copiilor.

„Fii-miu, la nici 2 ani de zile, putea să fie orice pe TV…în momentul în care intrau reclamele, lăsa orice și era fascinat. Există o explicație și pentru asta. Succesiunea rapidă a cadrelor, felul în care este făcut montajul. Uite că acel cârlig îl agață.

ADVERTISEMENT

Mă uit un pic la generația noastră…totuși, nu cred că au fost nebuni când au zis ‘Mens sana in corpore sano.’

Nu ai cum să ai o minte sănătoasă, atât timp cât tu nu știi care-ți sunt limitele, mai ales fizice, atât timp cât tu nu ești mulțumit cu corpul tău, atât timp cât nu ai o activitate fizică, pentru că printr-o activitate fizică se întâmplă niște procese care-ți liniștește psihicul, îți face un pic ordine în sertărașe. (…)

ADVERTISEMENT

Pentru noi era o dramă să ni se spună să stăm în casă! Am prins și etapa aceea a anilor ’90, când aveai 10-20 de posturi TV, dar înnebuneam.

Nu doream să ne uităm la televizor. Voiam să fim afară, să ne cățărăm în copaci, să ne dăm cu bicicleta, să ne jucăm cu mingea.”, a declarat Takacs Ernest Francisc, pe numele său complet, pentru Wownews.

Ce își dorește Ernest pentru fiul său

Ernest a mai spus că nu va sta în calea lui Alex dacă acesta va dori să aibă o carieră în media. Cu toate acestea, realizatorul TV vrea ca băiatul lui să înțeleagă și părțile mai puțin bune ale vieții.

Acesta  și-ar dori ca Alex să fie pregătit pentru tot ce înseamnă viața și să știe că nu totul este mereu roz, ci există și dezamăgiri și momente mai puțin plăcute. Ernest vrea ca fiul lui să fie un om de succes, dar să nu creadă că totul va fi ușor.

„N-aș avea cu ce să fiu împotrivă. Nu văd de ce m-ar deranja într-un fel sau altul. Până ajunge el în punctul ăla, la vârsta de 19 ani, ce mi-aș dori eu pentru el este ca el să fie pregătit pentru ce înseamnă viață.

Nu doar panseluțe, nu doar filme frumoase, nu doar unicorni roz. Să știe că, în viață, există și decepții, și dezamăgiri, și oameni răi, și multă prostie, și multă fățărnicie.

Să știe că, în viață, nu e mereu simplu, că trebuie să tratezi lucrurile și serios, nu doar în bășcălie. Să știe că este responsabil pentru faptele sale, că faptele sale au consecințe. Este stăpânul propriului lui destin.

Acestea ar fi armele de care ar avea nevoie pentru a ajunge un om de succes, indiferent de domeniu.”, a mai declarat Ernest.

Ernest este căsătorit de nouă cu soția sa, Adriana. Cei doi se cunosc de foarte mult timp, de aproape două decenii.

ADVERTISEMENT