Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Pe Kopic l-a adus Andrei Nicolescu”. Dezvăluiri din culise despre numirea salvatorului de la Dinamo

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a dezvăluit că Andrei Nicolescu a fost cel care l-a adus pe Zeljko Kopic la Dinamo.
13.03.2024 | 16:08
Pe Kopic la adus Andrei Nicolescu Dezvaluiri din culise despre numirea salvatorului de la Dinamo
Dezvăluiri despre Zeljko Kopic la Dinamo. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După o știre legată de aducerea lui Zeljko Kopic la Dinamo, unde meritul îi este luat lui Andrei Nicolescu, Horia Ivanovici a ținut să lămurească situația în ultima ediție de FANATIK SUPERLIGA.

„Pe Kopic l-a adus Andrei Nicolescu” Dezvăluiri din culise despre numirea salvatorului de la Dinamo

Gazda show-ului a explicat că Andrei Nicolescu a fost principalul om care l-a adus pe Zeljko Kopic la Dinamo. Horia Ivanovici a mărturisit că meritul îi aparține în totalitate actualului șef al formației din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

“Apropo de Dinamo. Rar mi-a fost să văd mai multă răutate.  E foarte greu până când toate energiile lui Dinamo se vor aduna. De la conducători, la jucători, la galerie, până la gloriile dinamoviste, dacă nu se vor aduna nu o să se întâmple nimic. 

Dezbinarea nu e o cale. Ultima știre pe care am văzut-o este o informație neverificată, una nedreaptă. A apărut informația care spune ‘Felicitări lui Mișu de la Regata că l-a adus pe Kopic’.

ADVERTISEMENT

Înțeleg că toată lumea are ceva cu Nicolescu. Dar să nu îi luăm toate meritele. Pe Kopic l-a adus Nicolescu”, a spus gazda show-ului FANATIK SUPERLIGA.

“Nicolescu merită mai mult respect”

Chiar dacă șeful lui Dinamo a avut mai multe momente în care fanii s-au simțit ofensați sau au fost supărați pe acesta, Horia Ivanovici susține, cu dovezi, că Nicolescu este autorul principal care a reușit să aducă un antrenor serios pe măsura așteptărilor “câinilor”.

ADVERTISEMENT

“Am și dovezi, am discuții cu Nicolescu. Nu mă băgam dacă nu știam sigur 100%. Nicolescu l-a adus personal. El avea relația și el a negociat. Kopic pare un serios care face o treabă fantastică la Dinamo, vom vedea mai multe la final. Meritul este al acționarilor lui Dinamo. În primul rând, Nicolescu și al lui Voicu. 

Eu înțeleg că oamenii spun că nu se pricepe la fotbal. Așa se zicea și de Burleanu și uite unde sunt Federația și naționalele. Se vede așa bine treaba că mai bine îi punem pe ăștia nepricepuți la fotbal, decât pe marii pricepuți. 

ADVERTISEMENT

Faptul că Dinamo are un antrenor de valoarea lui Kopic este în primul rând meritul lui Nicolescu. Să-i dăm meritul omului. Merită privit cu mai mult respect”, a mai spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Dezvăluiri despre omul care l-a adus pe Zeljko Kopic la Dinamo

ADVERTISEMENT