Life

Pedeapsa primită de David Măruță de la Andra: “Nu te pune cu ea, că știi cum face”

Pedeapsa pe care David Măruță a primit-o de la Andra, în urma unui joc de cărți. Ce a spus Cătălin Măruță despre soția lui.
12.08.2023 | 21:37
Pedeapsa primita de David Maruta de la Andra Nu te pune cu ea ca stii cum face
Andra și fiul ei, David Măruță. Sursa foto: Tik Tok, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra s-a jucat cărți cu fiul ei, David, însă nu a scăpat de pedeapsa primită după ce a pierdut. Cântăreața a luat jocul în serios și nu l-a “iertat” pe băiatul ei.

Pedeapsa pe care a primit-o David Măruță de la Andra

Jurata de la Românii au talent și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizul românesc și au doi copii, David (12 ani) și Eva (8 ani).

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că atât Andra, cât și Cătălin Măruță au programul destul de încărcat, cei doi reușesc să petreacă timp alături de copiii lor, cu care au plecat recent în vacanță, într-o croazieră de lux.

Recent, fiul cuplului a postat un videoclip amuzant pe rețelele sociale, în care a primit o pedeapsă de la mama lui, după un joc de cărți. Cântăreața l-a pus pe acesta să facă 10 flotări drept pedeapsă.

ADVERTISEMENT

Totodată, David i-a spus lui Cătălin Măruță că a bătut-o pe mama lui la cărți, iar artista l-a contrazis. Prezentatorul de la Pro TV a scos în evidență faptul că soția lui nu are tocmai o reacție de fericire atunci când pierde.

“Am terminat și am și bătut-o pe mama (n.r. la cărți)”, a spus David, fiind imediat completat de artistă. “Stai puțin, că e un egal. Cum adică ‘am și bătut-o pe mama?’”, a spus ea. “Bine”, a încheiat băiatul discuția, dar lucrurile nu s-au oprit aici.

ADVERTISEMENT

“Mamă, nu te pune cu ea, că știi cum face! Tu știi cum face maică-ta când pierde, nu?”, a intervenit Cătălin Măruță, iar soția lui i-a dat replica. “Eu nu prea pierd!”, a spus ea în clipul video postat pe Tik Tok.

“Să nu jucați cărți niciodată cu ea, pentru că e scandal”, a mai adăugat prezentatorul TV. Fiul celor doi și-a amintit de un moment în care Andra l-a prins trișând la joc, după care l-a pedepsit.

ADVERTISEMENT

“Am experiență cu mama. Când m-a văzut o dată mama că am trișat… eram la o seară în familie. Nu, gata, a stins becurile, a luat pachetul, gata, în cameră, ești pedepsit!”, a povestit el.

Cătălin Măruță l-a aprobat pe fiul său și a recunoscut că, într-adevăr, poate fi destul de neplăcut să joace cărți cu aceasta. “Da, așa e. Dramă, deci nu vrem să jucăm cărți cu ea”, a spus prezentatorul.

ADVERTISEMENT