Sport

Peluza Nord de la FCSB pune condiții pentru a-l susține pe Nicolae Dică: „Să negocieze corect contractul cu Gigi Becali”

Nicolae Dică (42 de ani) este așteptat cu brațele deschise la FCSB de către suporterii roș-albaștrilor. Nucleul dur al galeriei îi transmite însă un avertisment tehnicianului.
26.07.2022 | 09:37
Peluza Nord de la FCSB pune conditii pentru al sustine pe Nicolae Dica Sa negocieze corect contractul cu Gigi Becali
Peluza Nord de la FCSB pune condiții pentru a-l susține pe Nicolae Dică, FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică este așteptat să o preia pe FCSB, după ce Toni Petrea și-a dat demisia. Antrenorul în vârstă de 42 de ani este prima și singura opțiune a lui Gigi Becali, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Până ca Dică să revină oficial pe banca vicecampioanei, ultrașii i-au transmis un mesaj ferm fostului mare jucător.

Condițiile pe care Peluza Nord de la FCSB le pune ca Nicolae Dică să revină pe banca tehnică

Nicolae Dică a mai antrenat-o o dată pe FCSB, în perioada 2017-2018, dar nu a reușit să câștige niciun titlu. Cu el pe bancă, echipa a terminat pe locul 2, dar a reușit ultima mare performanță europeană, 16-imile Europa League, în urmă cu patru ani.

ADVERTISEMENT

„Dică va fi primit așa cum merită să fie un mare stelist. Dică a spus mereu că Steaua este echipa din Liga 1. Pentru ca noi să fim total de partea lui, Dică trebuie să negocieze corect contractul cu Gigi. Altfel, să-și asume.

Acele ieșiri publice pot dauna unor tineri de 20 și ceva de ani. Îi poate critica în privat, nu la televizor. Pentru noi, Dică e un mare stelist. Este memorabil comentariul cu golul lui de la Kiev, în Champions League.

ADVERTISEMENT

Pentru Peluza Nord, meciul de joi este de totul sau nimic. Jucătorii trebuie să treacă examenul. Liniștea depinde de jocul din Conference. Dacă vor suferi o nouă umilință nu cred că voi mai putea ține suporterii alături de mine, în peluză.

Să ne arate că sunt fotbaliști, că de jucători suntem sătui. Dacă nu se califică joi, să se lase de acest sport. Nu au ce căuta la această echipă”, a declarat Gheorghe Mustață, la Radio Gold FM.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică: „70-80% sunt antrenorul lui FCSB”

În cazul în care îi va prelua pe roș-albaștri, Nicolae Dică va fi în fața unui examen extrem de important. FCSB trebuie să întoarcă rezultatul cu Saburtalo Tbilisi și să se califice în turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League. Returul pleacă de la 1-0 pentru gruzini și este programat joi, 28 iulie, de la ora 20:30.

„70%-80% simt că voi fi noul antrenor al FCSB-ului, cam așa. Știu că sunt două zile la dispoziție să pregătesc meciul de joi, dar trebuie să risc.

ADVERTISEMENT

În viață trebuie să riști, dacă stai doar în banca ta, nu e bine, nu ai cum să schimbi ceva”, a declarat Nicolae Dică, după ce a ieșit de la negocierile cu Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,50 este cota pentru „se califică FCSB” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT