Sport

Peluza Nord Rapid promite iadul pentru FCSB: „Vom pune de 4 ori mai multă presiune ca pe Giulești”

Peluza Nord Rapid, mesaj pentru toată suflarea „alb-vișinie” înainte de derby-ul de pe Arena Națională cu FCSB. „Săgeți” pentru rivali.
09.03.2024 | 14:26
Peluza Nord Rapid promite iadul pentru FCSB Vom pune de 4 ori mai multa presiune ca pe Giulesti
Peluza Nord revendică cel mai rapid sold-out de pe Arena Națională. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Peluza Nord Rapid promite spectacol total pe Arena Națională la derby-ul cu FCSB. Pentru giuleșteni este primul meci din acest sezon de pe teren propriu departe de stadionul Giulești.

Peluza Nord Rapid, mesaj pentru rivalii de la FCSB, Steaua și Dinamo: „Capitala e vișinie!”

Peluza Nord Rapid a publicat un comunicat în ziua derby-ului cu FCSB: „Capitala e vișinie! Rapidiști, ne apropiem de un moment istoric: împreună vom umple Arena Națională și le vom arăta tuturor forța Rapidului!

ADVERTISEMENT

Așa cum conducerea noastră anunța, interesul pentru partida de diseară a fost uriaș, iar decizia disputării meciului pe cea mai mare arenă a țării s-a dovedit inspirată. Astfel, s-a înregistrat cel mai rapid sold-out de pe Arena Națională”.

Suporterii le promit jucătorilor lui Cristiano Bergodi că se vor simți ca acasă pe Arena Națională: „S-a vorbit mult despre puterea Giuleștiului și presiunea pe care noi o punem pe echipa adversă, meci de meci. Mulți au spus că echipa noastră va fi dezavantajată de această mutare și ca vom disputa, practic, meciul în deplasare”.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord Rapid: „Toată lumea va vedea cum 40.000 de suflete vișinii vor transforma Arena Națională într-un mare vulcan”

Peluza Nord Rapid îi avertizează pe cei de la FCSB că vor simți atmosfera incendiară creată în tribune: „Dorim să le transmitem acestora că vom pune de 4 ori mai multă presiune decât pe Giulești.

Toată lumea va vedea cum 40.000 de suflete vișinii vor transforma Arena Națională într-un mare vulcan vișiniu! Ce poate fi mai frumos decât atât? Hai Rapid!”.

ADVERTISEMENT

Fostul lider al galeriei Rapidului, replică pentru Mihai Stoica înainte de Rapid – FCSB: „Nu au vrut de la început toată peluza”

Gigi Corsicanu a ținut să îi răspundă lui Mihai Stoica care i-a acuzat pe rapidiști că nu au vrut să le ofere toată peluza: „Suporterii FCSB nu au vrut de la început toată peluza. Mustață (n.r. liderul galeriei FCSB) a zis că nu vrea toată peluza, că el vrea doar cinci la sută. Eu așa am auzit. Cu toate că nu meritau, am fost deschiși și le-am arătat că suntem fair play.

E un spectacol unde trebuie să ne comportăm civilizat. E un meci important pentru ambele echipe, cred că se poate relansa campionatul”.

ADVERTISEMENT

Fostul șef al galeriei Rapidului a mai declarat: „După cum ați observat, s-au vândut toate biletele. Domnul Șucu a dorit foarte mult să jucăm pe Arena Națională, pentru că erau foarte mulți oameni care își doreau să participe la acest meci. Pentru noi era mai bine să jucăm în Giulești.

Sunt foarte mulți suporteri care nu au fost de acord, dar am făcut un compromis pentru toți rapidiștii, să aibă posibilitatea să meargă la acest meci. Sub nicio formă nu vor fi mai mulți FCSB-iști. Biletele au fost comercializate doar la casele stadionului.

Pe online au avut prioritate abonații noștri. Nu cred că un rapidist adevărat va cumpăra bilete pentru cei de la FCSB. Sunt șase-șapte mii de abonați, iar fiecare abonat a avut posibilitatea să cumpere nouă bilete.

Nu se pune problema ca un suporter al lui Rapid să cumpere bilete pentru fanii FCSB, noi nu avem prietenie cu steliștii, cu dinamoviștii. În cazul în care se epuizează aceste bilete, vor fi suplimentate. Vom da mai multe bilete în măsura în care se poate, cu limitele impuse de Jandarmerie”, a concluzionat Gheorghe Răducan la Digi Sport.

ADVERTISEMENT