Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapid joacă derby-ul cu FCSB pe Arenă pentru bani sau suporteri? Contre în direct: “Sunt bani importanţi!” / “Suma nu înseamnă nimic pentru Şucu”

Robert Niță și Alin Buzărin s-au contrat în direct înaintea derby-ului Rapid - FCSB. Fostul rapidist spune că Dan Șucu nu a ales să joace pe Arena Națională pentru bani.
09.03.2024 | 13:47
Rapid joaca derbyul cu FCSB pe Arena pentru bani sau suporteri Contre in direct Sunt bani importanti  Suma nu inseamna nimic pentru Sucu
Rapid joacă derby-ul cu FCSB pe Arenă pentru bani sau suporteri? Contre în direct: “Sunt bani importanţi!” / “Suma nu înseamnă nimic pentru Şucu”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a ales ca derby-ul Rapid București – FCSB să se joace pe Arena Națională, iar decizia acționarului din Giulești a fost analizată la FANATIK SUPERLIGA. Robert Niță spune că oficialii din Giulești au ales cel mai mare stadion din țară pentru suporteri, în schimb ce Alin Buzărin nu este de acord.

Rapid joacă derby-ul cu FCSB pe Arenă pentru bani sau suporteri? Contre în direct: “Sunt bani importanţi!” / “Suma nu înseamnă nimic pentru Şucu”

Derby-ul Rapid București – FCSB se joacă pe Arena Națională la cererea lui Dan Șucu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Interesul este major din partea giuleștenilor, și partida este sold-out.

ADVERTISEMENT

Robert Niță spune că oficialii celor de la Rapid nu s-au gândit la rețeta financiară, ci la suporteri, atunci când au ales Arena Națională. Specialistul este de părere că suma de bani din vânzarea biletelor nu este importantă pentru acționari.

„400.000 de euro pentru Rapidul de azi este 0, nu înseamnă mare lucru. Ai 5.000 de bilete gratuite pentru copiii sub 14 ani. Este o sumă care poate fi suportată foarte ușor de către cei doi acționari, nu spun că nu sunt importanți 400.00. Nu s-a luat decizia din punct de vedere financiar”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin spune că suma încasată de Rapid București în urma vânzării de bilete nu este de neglijat pentru orice club. Aceasta s-ar putea ridica la 5% din bugetul clubului pentru sezonul 2023-2024.

„Cu 300.000 tot rămâi, cu impozite la stat și tot. Sunt bani importanți. Cred că 300.000 sunt bani importanți și pentru Florentino Perez. Să nu ajungem la nivelul finanțării Rapidului să considerăm orice sumă un mizilic. Este 5% din buget. Este capitalismul ambalat în emoție”, a spus Buzărin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Giulești sau Arena Național? Răspunsul lui Alex Ioniță I

Alex Ioniță I a mărturisit că prefera ca derby-ul Rapid – FCSB să se joace pe stadionul din Giulești. Totuși, fostul jucător spune că suporterii giuleștenilor vor reuși să creeze o atmosferă de zile mari și pe Arena Națională.

„Va fi un meci incendiar. Abia aștept să ajung pe Arena Națională și sper să ajung cu 2 ore înainte, pentru că vor fi mulți suporteri și va începe nebunia. Cu siguranță se pot impune și au demonstrat asta.

ADVERTISEMENT

Cred că în astfel de meciuri moralul e important. Rapid are jucători profesioniști și nu se mai gândesc la ce s-a întâmplat la meciul de aseară. Tot focusul lor s-a mutat către meciul cu FCSB, care nu a luat niciun punct în ultimele 3 directe.

Sincer, preferam Giuleștiul, pentru că a demonstrat la fiecare meci jucat pe acest stadion că jucătorii primesc o energie nebănuită. Datorită suporterilor, dar și prin cum este construit stadionul.

Pune presiune imensă pe adversar. Dar în același timp, sunt sigur că nu va conta pentru ei, pentru că eu cred că va fi o atmosferă la fel de frumoasă și pe Arena Națională. Acolo am jucat și ultima dată când am câștigat în fața lor”, a spus Alex Ioniță.

DEZBATERE INCINSA | A GRESIT Rapid ca joaca cu FCSB pe Arena Nationala si NU pe Giulesti?

ADVERTISEMENT