Fotbal intern

Suporterii FCSB l-au luat la țintă pe Craioveanu: „Grande, ești prea mic pentru Duckadam!” Foto

Suporterii FCSB lau luat la tinta pe Craioveanu Grande esti prea mic pentru Duckadam Foto
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre FCSB și U Craiova a fost prefațat de un război al declarațiilor din partea oficialilor celor două formații, Helmut Duckadam și Gică Craioveanu. Fostele legende ale celor două cluburi s-au contrat indirect cu privire la palmaresul și rolul clubului fiecăruia în istoria fotbalului românesc. În acest război a intervenit acum și galeria roș-albaștrilor, care îi ia apărarea lui Duckadam în fața fostului jucător din Primera Division.


UPDATE, ora 20:35 Peluza Roș-Albastră i-a răspuns lui Gică Craioveanu și cu un banner, la începutul partidei de pe Arena Națională: „Grande, ești prea mic pentru Duckadam”

ADVERTISEMENT

Peluza Roș-Albastră îl apără pe Duckadam în fața lui Gică Craioveanu

Fanii FCSB au venit în sprijinul „eroului de la Sevilla”, după ce Duckadam s-a contrat cu Gică Craioveanu. Roș-albaștrii l-au ironizat pe oficialul oltean și a vorbit și despre prezența importantă anunțată de olteni pe Arena Națională:

„Diseară facem legea, în peluze și tribune, ca de obicei. Este o vreme superbă. Acești prăzari (1.000 – 1.500 cât vor fi) vor fi susținuți de acest „grande” care nu a realizat nimic pentru fotbalul românesc dar vorbește ca să se afle în treabă, vorbește despre o legendă adevărată. Păi „grande” Craioveanu, trebuie să te ștergi la gura înainte de a vorbi despre un om, un caracter, o legendă (ăsta este Helmuth Duckadam), care a intrat în cartea recordurilor prin acea performanță de a apăra 4 lovituri de la 11 metri consecutiv, performanță ce a dus la câștigarea celui mai important trofeu din fotbal la nivel de club… A fost și este cea mai mare performanță a sportului și a fotbalului românesc în special. Așa că ciocul mic „grande” Craioveanu, nu așa crești în ochii lumii”, a fost mesajul tăios al fanilor de la Peluza Roș-Albastră.

ADVERTISEMENT

#STEAUASUNTEMNOIDiseara avem meciul cu prazarii.VA ASTEPTAM SA UMILIM prazarii.DISEARA FACEM LEGEA, IN PELUZE SI…

Gepostet von Peluza Roș-Albastră – Oficial am Sonntag, 31. März 2019

Gică Craioveanu, război cu Helmut Duckadam înainte de FCSB – U Craiova

Totul a început cu memorial depus de Craiova la FRF, după meciul Astra – FCSB, scor 0-2. Helmut Duckadam s-a întrebat atunci „Craiova dacă cere acum un arbitru, trebuie să-l aducem, dar cine e Craiova până la urmă?” Gică Craioveanu a avut un răspuns extrem de dur la adresa legendei roș-albaștrilor „Suntem o echipă care s-a bătut cu voi toată viața, implicit mi se pare de-a dreptul deranjant să spuneți: „cine e Craiova?”. Domnule Duckadam, noi suntem primii care au pus România pe harta fotbalului european. Restul e tăcere.”

Helmuth i-a răspuns lui Craioveanu, într-o declarație exclusivă pentru FANATIK: „Nu pot să fiu de acord cu faptul că România a fost pusă de Craiova pe harta Europei. Poate că nu ştie, dar UTA a fost, probabil, prima care a scos România în Europa, după eliminarea în 1970 a celor de la Feyenoord. Eu ştiu cine este Craiova, pentru că în ‘83 am avut de ales între Craiova sau Steaua. Am decis să vin în Bucureşti şi bine am făcut. Am jucat împotriva Craiovei Maxima, am avut o relaţie de amiciţie cu oamenii ei importanţi. Costică Ştefănescu, Ilie Balaci… Nu am nimic cu Craiova. Pe mine nu mă interesează care e adevărata Craiova. E problema lor câte echipe sunt la Craiova. Eu îmi menţin opinia că şi-au bătut joc de competiţie la acel meci cu Viitorul, folosind rezerva rezervelor au influenţat campionatul, iar acum vin să ceară că a fost un meci dubios la Astra”, ne-a povestit „eroul de la Sevilla”.

ADVERTISEMENT
Helmut Duckadam, apărat de fanii FCSB

Partida dintre FCSB și U Craiova se joacă duminică, de la ora 20:30. Se estimează ca pe Național Arena să fie o asistență de peste 20.000 de spectatori.