Sport

Peluza Sud Steaua, incidente la meciul de la Slatina! Ce mesaj au avut ultraşii. Jandarmii au intervenit la pauză. Video

Ultrașii de la Peluza Sud Steaua, care susțin echipa lui Daniel Oprița, au continuat protestele la adresa conducerii „militarilor” la meciul de la Slatina.
15.08.2022 | 15:00
Peluza Sud Steaua incidente la meciul de la Slatina Ce mesaj au avut ultrasii Jandarmii au intervenit la pauza Video
500 de suporteri au făcut deplasare la meciul de la Slatina. Sursă foto: Facebook @Ultras Style Steaua București
ADVERTISEMENT

CSA Steaua a reușit să câștige cu 2-1 împotriva celor de la CSM Slatina, iar ultrașii de la Peluza Sud Steaua și-au făcut din plin simțită prezența.

500 de suporteri ai Peluzei Sud Steaua au fost prezenți la meciul de la Slatina. Ultrașii au protestat din nou împotriva conducerii

Fanii Stelei de la Peluza Sud au venit în număr mare la Slatina, iar incidentele au apărut încă din startul primei reprize, când ultrașii au aruncat cu torțe pe teren.

ADVERTISEMENT

Jandarmii au intervenit și i-au mutat pe suporterii gazdelor de la tribună, pentru a preîntâmpina și alte incidente.

Galeria echipei lui Daniel Oprița a continuat războiul cu comandantul clubului, Florian Bichir, și ministrul Apărării, Vasile Dîncu.

ADVERTISEMENT

„Sfinxul nu se odihnește, de sus privește cu stupoare / Cum clubul nostru e condus de mișei fără onoare”, a fost unul dintre mesajele care făcea referire la cel mai mare conducător din istoria Stelei, Ion Alexandru, care a fost președinte în perioada de aur: 1980-1990.

Mesaj Peluza Sud Steaua la meciul cu Slatina
Mesaj Peluza Sud Steaua la meciul cu Slatina. Sursă foto: Instagram AS47

Incidentele au continuat și în repriza a doua

Spiritele au continuat să fie destul de încinse, iar Jandarmeria Română a decis să maseze un număr mare de jandarmi în fața galeriei de la Peluza Sud Steaua.

ADVERTISEMENT

Aceștia au scandat injurii la adresa conducerii clubului, MApN-ului, la adresa adversarilor precum și împotriva presei din România.

Ultrașii Stelei au făcut scandal și la meciul cu Metaloglobus

Suporterii de la Peluza Sud au protestat pe toată durata partidei cu Metaloglobus din Ghencea, iar galeria s-a mutat la tribuna oficială.

ADVERTISEMENT

Ultrașii au fost la un pas să intre pe teren în finalul meciului, când au fost niște incidente în zona tunelului cu cei de la Metaloglobus și cu Ovidiu Herea, fostul atacant al Rapidului.

„Ne-ați mințit cu nerușinare/ Că veți face totul pentru promovarea”, a fost un alt mesaj afișat de Peluza Sud la meciul de la Slatina.

„Comandant, comandat”, a fost jocul de cuvinte acid al ultrașilor la adresa conducăturului clubului CSA Steaua.

CSA Steaua nu are drept de promovare în SuperLiga nici în acest sezon, deși conducerea a promis suporterilor că va rezolva această problemă juridică.

ADVERTISEMENT