Sport

Pep Guardiola, declarație surpriză la conferința de presă: „Dacă Barcelona mă sună, mă duc acolo!”. Video

Pep Guardiola a avut o declarație surpriză în cadrul unei conferințe de presă declarând că ar pleca oricând la Barcelona.
26.01.2023 | 20:15
Pep Guardiola declaratie surpriza la conferinta de presa Daca Barcelona ma suna ma duc acolo Video
Pep Guardiola, declarație surpriză la conferința de presă. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Discuția a pornind după ce a povestit cum trăia Mikel Arteta, fostul său secund și actualul antrenor al lui Arsenal, meciurile lui Manchester City contra „tunarilor”.

Pep Guardiola, declarație surpriză la conferința de presă

Pep Guardiola a oferit o declarație surpriză în cadrul unei conferințe de presă, recunoscând că ar pleca oricând la Barcelona dacă ar primi un telefon din partea catalanilor.

ADVERTISEMENT

„Mikel Arteta a visat asta, e un suporter mare a lui Arsenal. Îmi amintesc când lucra alături de noi și noi marcam pe bandă rulantă și ieșea, se bucura, sărea la goluri, dar mai puțin la o echipă, adică Arsenal.

Mi-am spus în acel momemt că tipului ăsta îi place Arsenal. La fel și eu, îmi place mult să antrenez aici, dar dacă Barcelona mă sună, mă duc la Barcelona.

ADVERTISEMENT

E clubul meu, iar eu nu sunt genul să fiu prins într-un contract. Oamenii trebuie să plece când simt că e mai bine pentru ei, asta le spun mereu și fotbaliștilor.

Dacă nu sunt bucuroși, să plece, viața e prea scurtă, mai ales viața fotbaliștilor”, a mai spus Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Vom intra în cărțile de istorie din Premier League!”

„Am câștigat patru titluri la rând ca jucător și nu mai eram suficient de ‘flămând’. Prea mult caviar. Și Real Madrid m-a învins. Îi înțeleg pe jucători, dar sunt aici să îndrept situația.

Președintele știe, eu vreau să fiu aici, dar, dacă voi pierde echipa, voi pleca. Îmi pare rău pentru cei care nu ne plac, dar vom intra în cărțile de istorie cu ce am reușit în Premier League”, a continuat Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

„E indubitabil că am fost foarte buni, dar ăsta e trecutul. Clubul trebuie să meargă înainte. Suntem pe locul doi, dar nu suntem la 25 de puncte în spatele lui Arsenal. Mai sunt 57 de puncte în joc”, a mai spus antrenorul lui Manchester City.

ADVERTISEMENT