Sport

Pep Guardiola vrea să aducă la Manchester City unul dintre cei mai căutați tineri fundași. A pregătit o ofertă colosală

Manchester City are parte de un nou sezon de vis, dar Pep Guardiola se gândește deja la viitor și vrea să aducă pe Etihad unul dintre cei mai bine cotați fundași.
24.05.2023 | 11:20
Pep Guardiola vrea sa aduca la Manchester City unul dintre cei mai cautati tineri fundasi A pregatit o oferta colosala
Manchester City are parte de un nou sezon de vis, dar Pep Guardiola se gândește deja la viitor și vrea să aducă pe Etihad unul dintre cei mai bine cotați fundași. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

”Cetățenii” s-au încoronat în weekend campioni pentru a treia oară consecutiv și pentru a noua oară în istorie, după o revenire sanzațională, echipa aflânduse mult în spatele lui Arsenal în iarnă.

Un fundaș de mare viitor, dorit de Pep Guardiola la Manchester City

Deși mai are de jucat două meciuri în campionat, plus finalele de Cupa Angliei și Champions League, Pep Guardiola proiectează deja viitorul lui Manchester City și vrea să transfere unul dintre cei mai promițători fundași.

ADVERTISEMENT

Conform presei internaționale, managerul spaniol a pus ochii pe croatul Josko Gvardiol de la RB Leipzig, iar nemții sunt dispuși să înceapă negocierile, dar nu acceptă o sumă mai mică de 100.000.000 de euro.

Internaționalul croat de 21 de ani este văzut de Guardiola ca fiind înlocuitorul perfect pentru spaniolul Aymeric Laporte, despre care se zvonește că va pleca în această vară de pe Etihad Stadium, deși mai are doi ani de contract.

ADVERTISEMENT

Gvardiol este un jucător pe placul tehnicianului catalan, deoarece știe să paseze, să iasă cu mingea la picior și poate în orice moment să joace și în poziția de fundaș stânga. Remarcat la Cupa Mondială din Qatar, croatul ar urma să se lupte pentru un post de titlar cu Ruben Dias, John Stones, Nathan Ake și Manuel Akanji.

Manchester City îl vrea și pe Kimmich de la Bayern

Jurnaliștii germani au anticipat încă din iarnă o plecare a lui Josko Gvardiol de la RB Leipzig și și-au bazat presupunerile pe faptul că formația aflată pe locul 3 în Bundesliga trebuie să-și echilibreze bilanțul financiar.

ADVERTISEMENT

De serviciile fundașului central croat s-a interesat și Chelsea, însă londonezii au cheltuit sume amețitoare în ultimele două perioade de transferuri și prețul cerut de RB Leipzig a făcut ca orice fel de negocieri să fie întrerupte.

Manchester City nu se oprește aici cu mutările de top pe care vrea să le facă în această vară și a pus ochii pe unul din pilonii lui Bayern Munchen. Pep Guardiola își dorește cu insistență să-l aducă pe mijlocașul Joshua Kimmich, alături de care a lucrat când i-a antrenat pe bavarezi.

ADVERTISEMENT

Pentru a reuși această mutare îndrăznează, ”cetățenii” vor să-l cedeze definitiv pe fundașul Joao Cancelo, care a jucat în partea a doua acestui sezon la Bayern sub formă de împrumut. Nemții s-au arătat mulțumiți de evoluțiile portughezului, dar au dat înapoi din cauza banilor când a venit vorba să-l achiziționeze definitiv.


  • Cotă MAXBET pentru Manchester City: 1,71 este cota pentru „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul Brighton – Manchester City

ADVERTISEMENT