Sport

Pep Guardiola îi ia apărarea lui Ole Gunnar Solskjaer: “Sunt dublate înfrângerile la Manchester United”

Pep Guardiola a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului Manchester City - Crystal Palace, iar printre subiecte a abordat şi situaţia lui Ole Gunnar Solskjaer de la Manchester United.
30.10.2021 | 08:25
Pep Guardiola ii ia apararea lui Ole Gunnar Solskjaer Sunt dublate infrangerile la Manchester United
ADVERTISEMENT

Ole Gunnar Solskjaer e aproape de demiterea de la Manchester United, după ce a primit un ultimatum din partea conducerii. “Diavolii” trebuie să iasă cu bine din seria de meciuri care va începe sâmbătă, de la ora 19:30, când este programată partida cu Tottenham.

Apoi vor urma duelurile cu Atalanta şi Manchester City, când se va trage linie. Cu aproape o săptămână înaintea derby-ului oraşului Manchester, Pep Guardiola a vorbit despre situaţia lui Ole Gunnar Solskjaer la United.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Pep Guardiola despre situaţia lui Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United

“La Manchester United, tot ceea ce se întâmplă se dublează. Ca şi Liverpool, vorbim de una dintre cele mai bune echipe din Anglia.

Atunci când se întâmplă, victoria este dublată, la fel şi înfrângerea. Nu este o surpriză. Dacă nu aş fi avut rezultate, la fel eram tratat şi eu sau orice alt antrenor.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu poate supravieţui cu rezultate slabe. Aşteptările sunt mari la United, eşti obligat să câştigi. A trecut mult timp de când echipa nu a mai câştigat titlul.

Încearcă şi muncesc pentru a avea rezultate, mai ales că istoria cere titluri. Atunci când am preluat-o pe Barcelona, am ştiut. Eram obligat să câştig, altfel un alt antrenor îmi putea lua poziţia.

ADVERTISEMENT

Spun lucruri pe care toată lume le ştie. Sunt sigur că Ole este înconjurat şi ajutat de familie şi staff, astfel că vrea să câştige următorul meci”, a declarat Pep Guardiola.

Ce a spus Ole Gunnar Solskjaer înainte de Tottenham – Manchester City

Pentru Ole Gunnar Solskjaer urmează o perioadă de foc, cu trei meciuri decisive pentru mandatul său la Manchester United. La conferinţa de presă premergătoare partidei cu Tottenham, antrenorul “diavolilor” le-a oferit un model jucătorilor săi şi a vorbit despre forţa lui Tyson Fury, campion mondial al categoriei grea, de a reveni în momente dificile.

ADVERTISEMENT

“Uitaţi-vă la Tyson Fury atunci când ajunge la podea. Este remarcabil cât de calm şi liniştit este atunci când numărătoarea ajunge la şase, şapte, opt.

Se ridică şi e gata să continue. Trebuie să fim mai buni din punct de veder mental. Este treaba mea ca să-i aduc pe jucători la acest nivel de reacţie.

Eu sunt responsabil de acest lucru, de rezultat, de joc. Am muncit bine în această săptămână şi băieţii sunt pregătiţi să dea tot ceea ce au mai bun”, a explicat Ole Gunnar Solskjaer.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Tottenham – Manchester United: 1,80 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT