Life

Pepe, dezvăluire surprinzătoare despre plecarea de la Te cunosc de undeva. Ce anunț a făcut

Pepe, detalii despre plecarea sa de la ”Te cunosc de undeva”. Artistul și prezentatorul a făcut o dezvăluire surprinzătoare.
25.04.2023 | 08:27
Pepe dezvaluire surprinzatoare despre plecarea de la Te cunosc de undeva Ce anunt a facut
Pepe prezintă ”Te cunosc de undeva” de trei sezoane. Sursa foto; facebook
ADVERTISEMENT

Pepe se bucură de un an de o carieră frumoasă în televiziune. Prezintă, de trei sezoane, emisiunea ”Te cunosc de undeva”, alături de Alina Pușcaș, pe Antena 1. Celebrul cântăreț l-a înlocuit pe vechiul moderator, Cosmin Seleși. De curând, a oferit detalii despre plecarea sa din show-ul muzical.

Ce spune Pepe despre plecarea sa de la ”Te cunosc de undeva”

Pepe are o experiență mai veche cu ”Te cunosc de undeva”. În trecut, înainte de a i se oferi rolul de moderator, a fost concurent și a avut prestații foarte apreciate de către juriu și public. Este conștient că la un moment dat nu va mai prezenta emisiunea și crede că va fi cu inima împăcată.

ADVERTISEMENT

Ionuț Nicolae Pascu, pe numele real, spune că se mândrește cu ceea ce face acum și că, pe viitor, când nu va mai fi moderator, își dorește să rămână în memoria emisiunii pentru cum a cântat aici, pentru rolurile pe care le-a avut, imitând alți colegi de breaslă.

De asemenea, lui Pepe i-ar plăcea ca lumea să-și amintească de el și ca prezentator al ”Te cunosc de undeva” și nu doar ca fost concurent. Indiferent de ce se va întâmpla, solistul în vârstă de 43 de ani consideră că proiectul va fi de succes multă vreme.

ADVERTISEMENT

”Eu îmi doresc întotdeauna ca proiectul să meargă mai departe și dacă am făcut parte din el, ca și concurent, ca jurat, ca prezentator, emisiunea va merge mai departe oricând eu nu voi mai fi în acest proiect, pentru că e posibil ca la un moment dat…timpul nu iartă pe niciunul dintre noi.

Îmi doresc ca undeva în istoria „Te cunosc de undeva” să fiu recunoscut, în primul rând, pentru transformările mele, pentru premiile și situațiile frumoase în care am fost și chiar ca și prezentator este o onoare și o mândrie să fac parte din acest proiect și o plăcere totodată”, a declarat Pepe pentru Viva.ro

ADVERTISEMENT

Pepe l-a înlocuit pe Cosmin Seleși la ”Te cunosc de undeva”

În prezent, Pepe moderează sezonul 19 al ”Te cunosc de undeva”, cu Alina Pușcaș, după ce a mai făcut asta și cu sezoanele 17 și 18. El i-a luat locul lui Cosmin Seleși, care a fost prezentator de la debutul show-ului muzical, din 2012.

Cosmin Seleși a plecat la Protv după ce a renunțat la Antena 1. Acolo însă nu a avut succes cu noul lui proiect, ”Batem palma”. Între el și Pepe s-a iscat o rivalitate, Cosmin Seleși afirmând la un moment dat că artistul ”nu știe să citească de pe prompter”.

ADVERTISEMENT

Pepe este unul dintre cei mai renumiți cântăreți din țară. Numele lui real este Ionuț Nicolae Pascu, iar pe lângă cariera muzicală, s-a mai remarcat publicului și prin poveștile sale de dragoste eșuate, cu Oana Zăvoranu și cu Raluca Pastramă. Cu aceasta din urmă are două fiice, Rosa Alexandra și Maria Pascu. După ce s-a despărțit de Raluca Pastramă, Pepe s-a căsătorit cu Yasmine Ody.

ADVERTISEMENT