Life

Pepe, implicat în creșterea fetelor sale după separarea de Raluca Pastramă: ”Am fost atent”

Pepe, declarații despre educația fiicelor sale. Ce mărturie a făcut prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1.
11.01.2023 | 23:40
Pepe implicat in cresterea fetelor sale dupa separarea de Raluca Pastrama Am fost atent
Pepe, declarații despre educația fiicelor sale și ale Ralucăi Pastramă. Ce mărturie a făcut prezentatorul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul soț al actriței Oana Zăvoranu a dezvăluit că este extrem de implicat în creșterea fetelor sale după separarea de Raluca Pastramă. Solistul este atent la educația pe care o oferă micuțelor sale: Rosa Alexandra (7 ani) și Maria (10 ani).

Pepe, declarații despre educația fiicelor sale și ale Ralucăi Pastramă. Ce mărturie a făcut prezentatorul

Pepe nu și-a neglijat fetele pe care le are din mariajul anterior, chiar dacă a devenit tată de băiat. Cântărețul este un familist convins și își dorește ca cei dragi să fie fericiți și să nu le lipsească absolut nimic.

ADVERTISEMENT

Fiicele vedetei de la Antena 1 au un program foarte încărcat, sportul fiind activitatea care le ocupă foarte mult timp.

„Eu am fost atent la Rosa și Maria la ideea de a nu se plictisi atunci când sunt în vacanță. Copiii mei au făcut tenis.

ADVERTISEMENT

Fac handbal în momentul de față și de fiecare dată când suntem acasă și e o zi liberă, cu toate că nu prea există o zi liberă, întotdeauna au o activitate, sunt multe activități, nu doar sportul în sine.

Eu fac sport cu ele. Am fost de multe ori în vacanță cu ele”, a spus Pepe la un moment dat, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Pepe și principiile după care se ghidează ca tată

Pepe a discutat deschis și despre principiile după care se ghidează ca tată. Pentru prezentatorul de la Antena 1 e foarte important ca fetele sale și fiul cel mic să nu simtă vreo teamă legat de relația pe care o au.

Renumitul artist este fericit și împlinit cu viața de familie, mai ales de când în viața sa a intrat Yasmine Ody. Cei doi parteneri formează un cuplu solid și unit care nu se afișează foarte des pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În plus, câmtărețul recunoaște că îi place să se bucure alături de fete de micile plăceri și copilării. Pepe se pune des la mintea lor și încearcă să fie implicat în activitățile fiicelor sale și ale fostei soții, Raluca Pastramă.

ADVERTISEMENT
Tags: