Life

Pepe, la brațul unei alte femei după ce a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă

04.11.2020 | 18:20
Pepe la bratul unei alte femei dupa ce a anuntat ca divorteaza de Raluca Pastrama
ADVERTISEMENT

Pepe este mereu cu zâmbetul pe buze și nu pare afectat prea tare de separarea de mama fetițelor sale, Raluca Pastramă. Cântărețul s-a afișat deja în compania unei alte femei, așa cum le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare acolo unde îi ține la curent cu ultimele informații despre el. 

Mai exact, artistul apare alături de jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!”, Ozana Barabancea, în sala de antrenament. Se pare că întâlnirea dintre ei a fost pur întâmplătoare, fostul soț al Oanei Zăvoranu imortalizând cu această ocazie momentul.

ADVERTISEMENT

Pepe și Ozana Barabancea sunt buni prieteni și se înțeleg de minune, din imagini reieșind că cei doi sunt foarte apropiați. Solista de jazz chiar îl strânge în brațe pe amicul ei, buna dispoziție fiind vizibilă cu ochiul liber pe chipul lor.

Pepe, în compania unei alte femei după separarea de soția sa, Raluca Pastramă

Muzicianul, pe numele real Ionuț Pascu, apare cu zâmbetul pe buze, semn că încearcă să-și vadă mai departe de viață chiar dacă partenera sa de viață a ales să pună capăt relației după 8 ani de căsnicie. În momentul de față cuplul locuiește separat, urmând să divorțeze amiabil, la notar.

ADVERTISEMENT

Pepe nu a dorit să vorbească despre adevăratul motiv care a condus la ruptura ireparabilă din cuplu, însă a declarat într-un vlog pe canalul său de Youtube că cea care a dorit divorțul este Raluca Pastramă.

Se pare că problemele sunt unele mai vechi, din păcate nemaiputând fii trecute de vederea de cei doi. Cântărețul a precizat că au existat câteva tentative de împăcare, dar au eșuat, fiecare văzându-și mai departe de drumul său.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu se aștepta ca Pepe și Raluca Pastramă să divorțeze, mai ales că pe rețelele de socializare apăreau mereu împreună. Ultima fotografie cu ei a fost publicată în urmă cu circa două luni când artistul și soția sa au fost nași de botez la o fetiță.

Frumoasa brunetă era de părere în urmă cu ceva timp că povestea lor de dragoste este una tot mai solidă pe zi ce trece și asta datorită cuplurilor pe care le-au cununat și copiilor pe care i-au creștinat de-a lungul timpului, supranumindu-se „nași de meserie”.

ADVERTISEMENT

„Familia noastră este un cerc de dragoste puternică care crește cu fiecare naștere și căsătorie”, mărturisea Raluca Pastramă în mediul online în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT