Life

Pepe, mai sincer ca niciodată. Unde locuiesc fetițele lui de când artistul s-a despărțit de Raluca Pastramă

Pepe a recunoscut unde locuiesc fiicele lui după ce el a divorțat de Raluca Pastramă. Este pentru prima dată când artistul abordează acest subiect sensibil.
30.03.2024 | 00:12
Pepe mai sincer ca niciodata Unde locuiesc fetitele lui de cand artistul sa despartit de Raluca Pastrama
Unde locuiesc fiicele lui Pepe de când artistul a divorțat de Raluca Pastramă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Pepe este unul dintre cei mai sinceri și mai asumați artiști de la noi. Cu o carieră lungă în spate, acesta a fost mereu în atenția publicului. Artistul a încercat, pe cât posibil, să fie discret atunci când vine vorba de familie și să stea departe de scandaluri. Însă, din când în când, fanii mai au și curiozități legate de planul personal.

Pepe este prezent în fiecare zi în viața copiilor lui

Pepe se declară un artist fericit și împlinit, din toate punctele de vedere. Chiar dacă a trecut printr-o despărțire, artistul și-a găsit fericirea alături de noua sa parteneră.

ADVERTISEMENT

Înainte de a fi persoană publică, Pepe un tată responsabil care are grijă că fiicelor lui să nu le lipsească nimic. Maria și Rosa sunt fetițele pe care acesta le are din mariajul cu Raluca Pastramă și de care continuă să se ocupe exemplar.

De când a avut loc divorțul dintre Pepe și Raluca, fanii s-au întrebat la cine vor rămâne fetele. Poate că mulți credeau că Rosa și Maria vor locui cu mama lor, dar se pare că situația este diferită.

ADVERTISEMENT

Deși nu îi place să vorbească despre subiectele personale în mod public, Pepe a simțit nevoia să lămurească și acest aspect cu cei care îl urmăresc. Artistul a recunoscut că fiicele lui locuiesc la el, iar cea care vine în vizită la ele este mama lor, Raluca Pastramă.

Artistul a recunoscut că Maria și Rosa locuiesc cu el

Pepe are un program încărcat, însă, mereu își face timp pentru copiii lui. Artistul a declarat că el este cel care le duce pe cele mici la școală, la diverse activități și face totul posibilul pentru a nu pierde niciun moment important din viața lor.

ADVERTISEMENT

”Fetele nu vin în vizită, fetele locuiesc cu mine. Noi suntem o familie formată din Yasi, Pepe Jr., Maria și Rosa. Eu am grijă de fete, le duc la școală, la diverse activități. Mă ocup de creșterea lor și sunt zilnic prezent în viața lor.”, a spus Pepe pentru viva.ro.

Pepe este foarte fericit alături de noua lui parteneră, Yasmine Ody. Cei doi sunt împreună de aproape trei ani, iar în tot acest timp, au avut suficiente ocazii pentru a se cunoaște și pentru a lega conexiuni puternice.

ADVERTISEMENT

Yasmine Ody nu doar că este mereu aproape de Pepe, dar i-a și oferit un băiețel. Fiicele artistului din mariajul anterior se înțeleg de minune cu cel mic, dar și cu iubita tatălui. Cu toții sunt o familie mare și unită și niciodată nu au existat diferențe între cei mici.

Yasmine Ody și Pepe se implică în educația copiilor și au grijă să le transmită cele mai bune valori și principii. Artistul ține foarte mult la educația celor mici și vrea să contureze din ei oameni fericiți și de succes.

ADVERTISEMENT