Life

Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună, la trei ani de la divorț. Cum s-au fotografiat

Pepe și Raluca Pastramă s-au reunit pentru un eveniment important. Cine este persoana care i-a adus împreună pe cei doi foști soți?
10.06.2023 | 14:43
Pepe si Raluca Pastrama din nou impreuna la trei ani de la divort Cum sau fotografiat
Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la trei ani de la divorț. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca Pastrană s-au reunit la trei ani de când au semnat divorțul. Fiecare are acum familia lui, dar cei doi au fost aduși împreună de o persoană foarte importantă din viața lor, la un eveniment de la care niciunul nu avea cum să lipsească.

Motivul pentru care Pepe și Raluca Pastramă s-au reunit la trei ani de la divorț

Pepe și Raluca Pastramă au fost împreună ani buni și păreau că sunt o familie puternică. Vedeta este cea care l-a făcut tată pentru prima dată pe artist și i-a oferit două fetițe după care este topit. Cu toate acestea, în urmă cu trei ani au divorțat.

ADVERTISEMENT

Fiecare a luat-o pe drumul lui. Pepe s-a recăsătorit cu frumoasa Yasmine Ody, care anul trecut a adus pe lume un băiețel. La rândul său, fosta lui soție și-a refăcut viața cu Ibrahim, un afacerist de origine arabă, iar acum urmează să devină, din nou, mămică. 

Cu toate acestea, ei nu le neglijează deloc pe Rosa și Maria. Fetițele au domiciliul la mamă, prezentatorul de la Te cunosc de undeva are grijă să petreacă timp cu ele și să nu îi simtă lipsa deloc.

ADVERTISEMENT

Uneori, însă, există momente în care fetele au nevoie de ambii părinți, așa cum s-a întâmplat recent. Pepe și Raluca Pastramă au fost nevoiți să se reunească pentru a sărbători un eveniment  important din viața fiicei lor cele mari.

Cum s-au afișat cei doi foști soți

Raluca Pastramă și Pepe au participat la festivitatea de final de an a Mariei, care a terminat clasa a VI-a. Pe tot parcursul ceremoniei, amândoi au privit-o mândri și s-au bucurat pentru reușitele micuței.

ADVERTISEMENT

Iar după ce fetița și-a primit diploma, ambii au vrut să imortalizeze momentul și s-au fotografiat alături de Maria. Ulterior, ei au publicat imaginile pe internet și au transmis și câte un mesaj emoționant.

„Felicitări, iubirea mea”,  a scris Pepe în mediul online, conform wowbiz.ro. La fel a procedat și fosta lui soție. „La revedere clasa a IV-a. Felicitări, prințesa mea!”, a transmis Raluca Pastramă.

ADVERTISEMENT

Oamenii care au văzut fotografiile i-au felicitat pe Raluca Pastramă și pe Pepe în secțiunea de comentarii. „Ce frumoasă ești! Felicitări fetelor!”, ”Succes în anii următori, Maria”, ”Baftă mai departe”, ”Fete minunate”, sunt o parte dintre reacții.

ADVERTISEMENT
Tags: