Life

Pescobar a devenit tată pentru a doua oară: “Mulțumim lui Dumnezeu”

Pescobar, din nou tată. Proprietarul lanțului de restaurante, Taverna Racilor, are un băiat. Mesajul pe care l-a postat pe rețelele de socializare.
13.03.2024 | 21:52
Pescobar a devenit tata pentru a doua oara Multumim lui Dumnezeu
Cine este cea care l-a făcut tată a doua oară pe celebrul Pescobar. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pescobar, cel care deține renumitul lanț de restaurante, Taverna Racilor, este în culmea fericirii. Faimosul patron a anunțat, miercuri, 13 martie, într-o postare pe rețelele de socializare, că a devenit tată pentru a doua oară.

Pescobar, din nou tată. Patronul mai are o fiică dintr-o relație anterioară

Paul Nicolau pe numele real a mărturisit foarte bucuros că de data aceasta are un băiat. Dintr-o relație anterioară mai are o fiică. Cu zâmbetul larg pe chip, s-a fotografiat dintr-o clinică, cu un buchet imens de trandafiri în mână, care erau cel mai probabil pentru proaspăta mămică.

ADVERTISEMENT

”Felicitări, mami! Sunt tătic de băiețel Pescobar Junior. Mulțumim lui Dumnezeu!”, a postat Paul Nicolau pe Facebook, luându-și  admiratorii, implicit clienții restaurantului, prin surprindere, fiindcă a fost foarte discret cu noua sa poveste de dragoste.

Cu toate acestea, mulți nu au ezitat să-l felicite pentru bebelușul care i-a venit pe lume și care l-a făcut tată pentru a doua oară. ”Felicitări, să vă trăiască. Să aveți parte numai de bucurii din partea lui.”/”Să îți trăiască! Tu și mama sa fiți puternici și sănătoși sa va bucurați de el!”, au scris o parte dintre admiratori.

ADVERTISEMENT

Unii i-au urat ca cel mic să aibă aceeași notorietate, asemeni lui, la nivel național. ”Ce frumos! Uite că am avut ocazia să te cunoaștem exact în acest moment, când a venit copilul tău pe lume! Să-ți trăiască și să-ți ducă numele mai departe măcar cu același răsunet care îl ai tu în țară!!!Te pupăm!!!”, mai apare într-un comentariu.

Cine este iubita lui Pescobar

Pescobar a fost foarte secretos cu noua sa relație, până la începutul acestei luni. După multe zvonuri, a recunoscut că trăiește o nouă poveste de iubire și că va fi și tată în curând, ceea ce, iată, s-a și întâmplat.

ADVERTISEMENT

De altfel, potrivit Cancan.ro, și el ar fi aflat destul de curând că a lăsat-o însărcinată pe cea căreia i-a promis chiar un apartament de lux, cu condiția ca ea să fie de acord cu efectuarea unui test ADN. Numele său ar fi Gianina Crișan.

Iubita Pescobar
Presupusa iubită a lui Pescobar. Sursa foto: Instagram

 

Cât despre fetița lui, Pescobar a spus la un moment dat că menține legătura cu mama acesteia, tocmai de dragul ei și chiar merg în vacanțe împreună. Patronul Taverna Racilor a fost căsătorit anterior, dar a divorțat.

ADVERTISEMENT

” Mergem în vacanțe. Merg în vacanțe cu femeia cu care am un copil, dar noi nu mai avem treabă. Ne respectăm, râdem, bem un pahar de vin. Totul elegant. Ne-am despărțit pentru că nu ne potriveam, decât să ne spargem capul, să fie și copilul de față, mai degrabă suntem prieteni și e și copilul de față”, a detaliat Pescobar în emisiunea online, Fiță cu Adiță.

ADVERTISEMENT
Tags: