Sport

Petre Marin, reacție tulburătoare după moartea celor doi juniori. În ce stare e copilul salvat din flăcări. Exclusiv

Petre Marin a vorbit pentru Fanatik după ce un junior de la academia sa a murit în incendiul de la Ferma Dacilor. Fostul jucător al FCSB a dat detalii despre copilul salvat
26.12.2023 | 16:00
Petre Marin reactie tulburatoare dupa moartea celor doi juniori In ce stare e copilul salvat din flacari Exclusiv
Petre Marin, detalii de ultimă oră despre fratele geamăn al juniorului decedat și internat la spital. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Petre Marin a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK după tragedia de la Ferma Dacilor în care au pierit în flăcări doi juniori de la CSA Steaua București și New Stars, academia sa de fotbal și a lui Sorin Ghionea.

Petre Marin, fără cuvinte după ce un junior de la academia sa a murit în incendiul de la Ferma Dacilor: „Am vorbit deja cu familia”

Petre Marin, fostul jucător al FCSB, și-a găsit cu greu cuvintele după tragedia care a îndurerat România în noaptea sfântă de Crăciun și care a curmat cinci vieți. Alte trei persoane au fost declarate dispărute.

ADVERTISEMENT

Petre Marin era extrem de afectat și a declarat pentru FANATIK: „Unul dintre ei era la New Stars. Petru. Mi-e foarte greu să spun ceva. Chiar îmi pare foarte rău. Am vorbit deja cu familia și chiar îmi pare foarte, foarte rău. Ce să comentăm mai mult de atât?

Tragedie mare din păcate, chiar în ziua de Crăciun… Astea sunt probleme, nu ce avem noi. Ne pare extrem de rău tuturor, cu atât mai mult că e vorba de un copilaș de 11 ani și de toți cei care au murit acolo”.

ADVERTISEMENT

Petre Marin, informații importante despre fratele geamăn al lui Petru salvat în ultima clipă din flăcări: „E mai bine”

Petre Marin a dezvăluit pentru FANATIK că starea lui Matei Ene, fratele lui Luca, este stabilă: „Prin ce tragedie trec oamenii ăștia… Ei jucau parcă la CSA Steaua. Unul dintre gemeni e la spital. Doar ce am vorbit și am înțeles că e în regulă. E mai bine față de când a ajuns la spital. 

Îți pare rău de fapt indiferent de vârstă sau că e cunoscut când se întâmplă o asemenea nenorocire. Dar când e vorba de un copil e cu atât mai mare durerea”.

ADVERTISEMENT

Matei, fratele geamăn al lui Luca, salvat de la moarte de tatăl său, Lucian Ene. Antrenorul celor doi frați, declarații sfâșietoare: „Nu mă pot opri din plâns”

Reporterii FANATIK au stat de vorbă cu Daniel Gheorghe, antrenorul celor doi juniori de la CSA Steaua București: „Matei juca pe bandă, extremă stângă sau dreapta, era mai dezvoltat și mai puternic. Luca evolua inter sau în spatele atacanților și avea o tehnică remarcabilă. Ambii au venit de la Chiajna în urmă cu circa un an și jumătate și mama era cea care-i însoțea de obicei la antrenamente.

Sunt complet bulversat. Proveneau dintr-o familie foarte serioasă, părinții se ocupau cu atenție de ei. Ambii erau foarte ascultători la antrenamente și meciuri. Luca era puțin mai rebel, cu personalitate puternică, iar Matei – mai receptiv la sfaturi.  O plăcere însă să lucrezi cu amândoi! Educați, deloc obraznici, le plăcea să joace fotbal”.

ADVERTISEMENT

Cu lacrimi în ochi, antrenorul a vorbit despre Petru pe care l-a pregătit la grupa 2012: „L-am folosit de la bun început atacant dreapta. Am început să lucrăm împreună în urmă cu un an și jumătate. Nu-mi lipsea de la antrenamente, de la meciuri, un copil și un jucător model la vârsta lui.

Cunosc foarte bine ce e în țară la acest nivel, am câștigat 18 dintre cele 20 de turnee la care am participat și vă spun cu mâna pe inimă că era unul dintre ei mai buni din țară. De altfel, intrase deja într-un program de monitorizare al federației pentru copiii de 11-12 ani în vederea formării lotului național U15 peste trei ani”.

„Sunt cutremurat. Nu mai pot să mă abțin din lacrimi. Sunt ca și copiii mei”

Petru avea viteză, tehnică, tupeu, adică o serie de calități care-l scoteau în evidență. Nici nu mai pot să stau în picioare de când am aflat vestea. Sunt cutremurat. Am niște musafiri, dar nu mai pot să mă abțin din lacrimi. Am făcut două dușuri cu apă rece să-mi revin puțin. Habar n-am cum să gestionez o asemenea tragedie! Grupa asta de la 2012, din care făcea parte și Petru, e formată din băieți care sunt ca și copiii mei. Țin enorm la toți și mi-e imposibil să accept că s-a putut petrece o asemenea dramă.

Petru avea viteză, tehnică, tupeu, adică o serie de calități care-l scoteau în evidență. Nici nu mai pot să stau în picioare de când am aflat vestea. Sunt cutremurat. Am niște musafiri, dar nu mai pot să mă abțin din lacrimi. Am făcut două dușuri cu apă rece să-mi revin puțin.

Habar n-am cum să gestionez o asemenea tragedie! Grupa asta de la 2012, din care făcea parte și Petru, e formată din băieți care sunt ca și copiii mei. Țin enorm la toți și mi-e imposibil să accept că s-a putut petrece o asemenea dramă”.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Imagini greu de privit! A avut loc cel mai dur fault al anului
Imagini greu de privit! A avut loc cel mai dur fault al anului
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări,...
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări, în Valencia. 450 de oameni trăiesc în clădire
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
Străzi din Bucureşti, cu
Străzi din Bucureşti, cu "nume tâmpite" puse de regimul comunist. "Aşa le-am găsit de când m-am mutat eu"
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate...
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate sau batjocorite pe internet
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români...
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români știu de existența lui
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre...
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre victime este în sală. Reacția imeediată a tatălui
Serial surpriză pe Netflix. S-ar putea să fie lovitura anului
Serial surpriză pe Netflix. S-ar putea să fie lovitura anului
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut...
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut parizer"
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă...
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă e prezent și studentul ucis în accidentul de la 2 Mai
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care...
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care nimeni nu se aștepta