Life

Poliţia, prima reacţie după ce Fanatik a dezvăluit că la un majorat la care a cântat Dorian Popa nu s-au respectat regulile sanitare

16.07.2020 | 14:34
Politia prima reactie dupa ce Fanatik a dezvaluit ca la un majorat la care a cantat Dorian Popa nu sau respectat regulile sanitare
ADVERTISEMENT

Polițiștii din Dolj au împărțit amenzi la o petrecere de majorat unde nu s-a respectat nicio normă sanitară. Mai mult, adolescenții s-au înghesuit în fața scenei pentru a-l vedea pe Dorian Popa, cel care a întreținut atmosfera, aşa cum Fanatik a relatat încă de miercuri.

Petrecerea, care a avut loc la o piscină din Malu Mare, județul Dolj, a fost organizată în cinstea unei adolescente care a împlinit 18 ani. Aproximativ 50 de persoane i-au fost alături.

ADVERTISEMENT

Tinerii prezenți nu au purtat măști de protecție, ba, mai mult, au petrecut fără nicio reținere și fără nicio restricție. Proprietarul şi organizatorul au fost amendaţi cu 4.000 de lei.

Petrecere de majorat fără restricții. Ce amenzi au dat polițiștii

„Având în vedere informaţiile apărute în spatiul public, referitoare la organizarea unei petreceri făra respectarea măsurilor impuse pe perioada starii de alertă, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au efectuat verificări, pentru stabilirea stării de fapt si pentru luarea măsurilor care se impun.

ADVERTISEMENT

Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 14/15 iulie a.c., a fost organizată o petrecere privată la un local de evenimente prevazut cu piscina exterioară din comuna Malu Mare, la care au participat mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat de 44 de ani, din comuna Malu Mare care a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a fost sancţionat şi un bărbat de 41 de ani, din Malu Mare,  în calitate de administrator al localului respectiv, cu amendă în valoare de 3000 de lei, conform Legii 55/2020.

Sănătatea și siguranța cetățenilor reprezintă o prioritate pentru poliţişti.

Asfel, recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.”, a fost comunicatul poliției din Dolj.

ADVERTISEMENT