Life

Petrecere de pomină în familia lui Vasile Ceterașu! Au sărbătorit copiii, dar au chefuit părinții: ”Până dimineața”

Vasilică Ceterașu a petrecut de pomină cu ocazia aniversării gemenilor săi, micuții împlinind un an de la naștere.
12.03.2024 | 18:05
Petrecere de pomina in familia lui Vasile Ceterasu Au sarbatorit copiii dar au chefuit parintii Pana dimineata
Vasile Ceterașu și soția lui, Amalia, petrecere de neuitat de ziua gemenilor lor / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, soția lui Vasile Ceterașu, Amalia, a vorbit despre petrecerea de pomină pe care a pus-o la cale pentru gemenii lor. A ieșit de pomină petrecerea, nu că ar fi fost organizată în acest sens. Nu de altceva, dar, culmea, după ce au culcat copiii, părinții au chefuit pe rupte.

Vasilică Ceterașu și soția, petrecere de pomină pentru gemeni

Vasile Ceterașu este un tată mândru: are o fiică și doi băieți, gemeni. Iar zilele trecute, alături de soția lui, Amalia, a pus la cale o petrecere așa cum știe el să facă. Inițial, trebuia să fie una restrânsă, liniștită, doar era pentru copii. Micuți, trebuie precizat, de doar un anișor.

ADVERTISEMENT

”Ziua de naștere a gemenilor? Vreau să zic că am vrut să fie ceva restrâns. Familia și doar câțiva prieteni apropiați. Ne-am hotărât pe ultima sută de metri că o vom face acasă și foarte restrâns. Le-am tăiat moțul și copii au fost încântați de mini petrecerea pregătită”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Amalia, soția artistului.

Doar că, uneori, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Iar, ca întotdeauna, petrecerile puse la cale fără să fie pregătite în prealabil devin unele de neuitat. Și, recunoaște râzând Amalia, așa s-a întâmplat și de această dată.

ADVERTISEMENT

”După ce i-am dus la culcare, noi, adulții care ne-am adunat, ne-am petrecut și ne-am distrat până către dimineață. Mama mea a stat cu copii, soacră mea a pregătit mâncarea, prietenul nostru Nuțu din Ucraina ne-a făcut “șașlâc” (un fel de grătar specific ucrainienilor, n. red.), iar prietenul nostru Marian Pavel, a întreținut atmosfera”, a mai dezvălui soția lui Vasile Ceterașu, pentru FANATIK.

Ce au ales gemenii lui Vasile Ceterașu la petrecerea de un an, la moț?

Soția lui Vasile Ceterașu ne-a dezvăluit și ce au ales micuții, la tăierea moțului. Conform tradiției, obiectele pe care le aleg vor fi cele care le vor defini profesia atunci când vor fi mari. Iar Ceterașu are de ce să fie liniștit acum, unul dintre gemeni anunțând că i-ar călca pe urme, la vioară.

ADVERTISEMENT

”Ne bucurăm că a trecut un un și ei pe zi ce trece sunt tot mai curioși, inventivi, dar mai fac și năzbâtii comice la vârsta pe care o au. Kevin a ales microfonul, banii și cheile de la mașină. Thiago a pus mânuța pe arcușul de la vioara lui Vasilica, agenda și un pieptăn”, ne-a mai mărturisit Amalia, soția lui Vasile Ceterașu.

În altă ordine de idei, dacă surioara gemenilor a fost, acum ceva vreme, ușor geloasă, acum lucrurile s-au îndreptat. Și, la vârsta de 8 ani ai săi, puștoaica și-a luat în modul cel mai serios îndatoririle de soră mai mare a gemenilor.

ADVERTISEMENT

”Surioara lor Selena îi iubește foarte mult. La început nu era prea atașată de ei și era puțin invidioasă, dar cu trecerea timpului a ajuns să îi adore. Vine de la școală și îi sărută, se joacă cu ei și-mi spune mereu că sunt foarte drăgălași”, ne-a mai dezvăluit soția lui Vasile Ceterașu.

ADVERTISEMENT