Sport

Petrolul – CFR Cluj 1-2 în etapa 24 din SuperLiga. Deac înscrie în prelungiri și CFR Cluj se apropie la 8 puncte de FCSB

CFR Cluj ia cele trei puncte din duelul cu Petrolul Ploiești, scor 2-1. Ardelenii au închis meciul după execuția lui Ciprian Deac din finalul meciului de pe Ilie Oană.
03.02.2024 | 18:48
Petrolul  CFR Cluj 12 in etapa 24 din SuperLiga Deac inscrie in prelungiri si CFR Cluj se apropie la 8 puncte de FCSB
Petrolul - CFR Cluj 1-1 în etapa 24 din SuperLiga. Ardelenii egalează prin super golul lui Keita
ADVERTISEMENT
03-02-2024
14:36

Petrolul - CFR Cluj 1-2 (Irobiso 24 / Keita 52, Deac 90+4)

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

VIDEO

Min. 90+6: Final de meci!

Min. 90+4: GOOOL CFR Cluj! Michael îi pasează lui Deac în fața porții, iar căpitanul ardelenilor trimite cu ușurință balonul în poartă și închide tabela.

Min. 83: Ocazie mare de gol pentru Petrolul Ploiești. Alexandru Ișfan se demarchează de fundașii CFR-ului și rămâne singur cu portarul. Atacantul șutează direct în Sava care respinge balonul.

Min. 79: Gol anulat pentru offside. Ișfan rămâne singur cu portarul și îl învinge pe Sava, însă arbitrii din camera VAR intervin și anulează execuția după ce atacantul ploieștenilor a fost găsit în afara jocului.

Min. 74: Petrolul aproape de 2-1. Musi șutează la poartă după o deviere a lui Ișfan, dar Sava apără excelent.

Min. 71: Ocazie incredibilă a lui CFR Cluj. Michael trece de apărarea Petrolului și ajunge față în față cu Zima. Atacantul ardelenilor șutează direct în portar.

Min. 60: Alexandru Musi a fost aproape de a înscrie după o fază individuală excelentă. Jucătorul gazdelor a trimis balonul puțin pe lângă bară.

Min. 52: GOOOL CFR Cluj! Ardelenii egalează prin super golul dat de Keita. Mijlocașul primește balonul în afara careului și șutează excepțional la poartă.

Min 24: GOOOL Petrolul Ploiești! Găzarii deschid scorul prin combinația dintre Seto, cu pasa și Irobiso, cu golul. Prima ocazie a gazdelor s-a încheiat și cu primul gol al duelului de pe Ilie Oană.

Min. 20: CFR Cluj a avut o nouă șansă de a înscrie în poarta Petrolului prin șutul lui Bîrligea. Ploieștenii păstrează poarta intactă după o altă intervenție bună a lui Zima.

Min. 15: Ocazie de gol pentru CFR Cluj. Tachtsidis primește balonul în afara careului și șutează puternic la poarta gazdelor, însă Zima prinde mingea.

Min. 1: După 28 de secunde, Otele scapă singur cu portarul, dar ratează incredibil după ce a trimis mingea pe lângă poartă.

Min. 1: Start de meci!


Echipele de start la meciul Petrolul – CFR Cluj.

  • Petrolul: Zima – Papp, Meijers, Huja, Țicu – Doua, Seto, Jair, Grozav – Musi – Irobiso. Rezerve: Eșanu – D. Paraschiv, Garutti, D. Radu, Dumitriu, Diomande, M. Bratu, M. Roman II, Hanca, Ișfan, I. Răducan, Dumitrache. Antrenor: Florin Pîrvu.
  • CFR Cluj: Sava – Manea, Boben, M. Ilie, Mamic – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Otele. Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Mogoș, Ajeti, R. Filip, Fică, El Kaddouri, Avounou, Serebe, Michael. Antrenor: Adrian Mutu.

Meciul Petrolul – CFR Cluj are loc sâmbătă, 3 februarie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 24-a din SuperLiga. Este o partidă dificilă pentru ambele echipe, mai ales că ploieștenii, cu fostul președinte al lui CFR la timonă, Marian Copilu, au ca obiectiv un loc de play-off.

Unde se joacă meciul Petrolul – CFR Cluj

Întâlnirea Petrolul – CFR Cluj se dispută sâmbătă, 3 februarie, de la ora 17:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa a 24-a din SuperLiga. Este un meci care promite mult ca spectacol, fiind vorba despre echipa gazdă, care trage tare să termine în primele șase și să meargă în play-off, în timp ce oaspeții au nevoie de puncte pentru a nu pierde contactul cu liderul FCSB.

ADVERTISEMENT

La un asemenea joc ar trebui ca și interesul publicului, în special din partea susținătorilor ”lupilor galbeni”, să fie unul ridicat, iar în tribune să se mai găsească greu un loc. Ar fi o mare presiune asupra echipei oaspete, de la care extrem de rar am avut în deplasări prezențe ale suporterilor și acestea în număr restrâns.

Cine transmite la TV partida Petrolul – CFR Cluj

Partida Petrolul – CFR Cluj se joacă sâmbătă, 3 februarie, de la ora 17:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa a 24-a din SuperLiga și va fi transmisă în direct pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ploiești, sâmbătă, 3 februarie, va fi o vreme frumoasă, perfectă pentru un spectacol sportiv de calitate, cu cerul senin cam pe parcursul întregii zile și fără ca să existe vreun moment riscul vreunei amenințări de ploaie. Maxima zilei va ajunge la 9 grade la ora amiezii, poate cu un grad mai puțin la ora jocului.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Petrolul – CFR Cluj

Nu sunt multe absențe în loturile celor două echipe înaintea confruntării de pe stadionul Ilie Oană. Petrolul este echipa care de săptămâna trecută a suferit o pierdere importantă, pe termen destul de lung, probabil până la final se sezon, excelentul fundaș dreapta Doua accidentându-se grav în remiza albă de la Galați.

ADVERTISEMENT

La CFR Cluj, Adi Mutu are tot lotul valid, dar poate pierde în următoarele zeci de ore doi jucători cheie, dacă patronul Varga va accepta să de despartă de atacantul Philip Otele, cotat la 4 milioane euro și care e dorit de Stuttgart, Trabzonspor și o echipă din Serie A. Mai grav ar fi cazul fundașului Cristi Manea, curtat insistent de Galatasaray, care se află în ultimele șase luni de contract și poate pleca gratis.

Cote la pariuri la jocul Petrolul – CFR Cluj

Petrolul este o echipă foarte puternică acasă, patru victorii, șase egaluri și doar un eșec neașteptat cu FC Voluntari, dar casele de pariuri merg pe victoria oaspeților la cote variind între 2,10 și 2,20. Dacă prahovenii îi vor produce primul necaz lui Adi Mutu cotele variază între 3,75 și 3,85. Șansă dublă X2 are cotă 1,30, șansă dublă 1X cotă 1,60, gol marcat CFR cotă 1,30, gol Petrolul 1,50.

ADVERTISEMENT

Foarte strâns este și bilanțul meciurilor directe la Ploiești. Au fost 12 meciuri începând din 1969 până acum, cu cinci succese ale ”lupilor galbeni”, trei remize și patru victorii ale clujenilor, ultima în sezonul trecut fiind și recordul de goluri marcate în meci direct la Ploiești, 2-5.

ADVERTISEMENT