Sport

Petrolul își ia antrenor cu licență Pro, fost la FCSB. Cine e așteptat să stea pe banca “lupilor galbeni”

Dinu Todoran, antrenor la FCSB în 2021, este varianta ploieștenilor pentru a rezolva oficial problema băncii tehnice, unde au nevoie de un om cu licența Pro.
05.04.2024 | 15:43
Petrolul isi ia antrenor cu licenta Pro fost la FCSB Cine e asteptat sa stea pe banca lupilor galbeni
Dinu Todoran e așteptat la Petrolul Ploiești // Foto: SportPictures
ADVERTISEMENT

Petrolul mai are la dispoziție zece zile pentru a rezolva problema antrenorului cu licența Pro, având nevoie de un tehnician principal în acte, cu acest statut.

Dinu Todoran activează acum la Voluntari II

Deși de echipă se va ocupa în continuare Florin Stîngă, secundul păstrat de club după plecarea lui Florin Pîrvu, în staff este așteptat cât de curând Dinu Todoran, în prezent la Voluntari II.

ADVERTISEMENT

Todoran este fost jucător al Petrolului și o varianta agreeată de suporteri, care nici nu au vrut să audă de Gabi Manu, acesta dezvăluind că a fost sunat de Marian Copilu, pentru a veni la Ploiești.

Ca să nu dea naștere la discuții, Todoran va fi ofertat oficial după meciul dintre Petrolul și Voluntari, programat mâine de la ora 17.30, meci în care Florin Pîrvu va fi prima data adversarul fostei sale echipe.

ADVERTISEMENT

Dinu Todoran are 45 de ani și a jucat între 1996 și 2004. El și-a încheiat cariera la Voluntari, după care a rămas în cadrul clubului, fiind secund, interimar și antrenor la Academie.

Dinu Todoran e asteptat la Petrolul // FOTO sportspictures
Dinu Todoran e asteptat la Petrolul // FOTO sportspictures

Gigi Becali l-a luat de la biserică și l-a pus la FCSB

În 2021, el a fost pus de Gigi Becali antrenor principal la FCSB, acesta dezvăluind că l-a întâlnit la biserică și a fost impresionat de faptul că este credincios.

ADVERTISEMENT

Todoran n-a rezistat decât șapte etape la FCSB, fiind dat afară după ce echipa a fost eliminată de Șahtior Karagandy, din Kazahstan, iar apoi a pierdut cu Rapid, în campionat. Bilanțul său la FCSB a fost de trei victorii, două remize și două înfrângeri.

Dinu Todoran, care a mai activat la CSM Slatina, un sezon, și la una dintre naționalele de junior ale României, le-a fost recomandat ploieștenilor de un oficial FRF, ca variant de a ieși din impasul în care se află echipa după plecarea lui Florin Pîrvu.

ADVERTISEMENT

Conducerea Petrolului ar vrea ca Dinu Todoran să aibă chiar un rol activ în staff, adică să-l ajute pe Florin Stîngă, și nu să fie de decor, pe bancă și la interviurile de după meci, așa cum cere regulamentul, mai ales că cei doi s-ar afla în relații bune, fiind amândoi brașoveni.

În cazul în care Dinu Todoran nu va primi acceptul Voluntariului de a pleca la Petrolul, problema devine aspră pentru găzari, care au fost deja refuzați de Gabi Manu. Variante de extremă urgență pot fi Octavian Grigore sau Victor Roșca.

 

 

ADVERTISEMENT