Sport

Petrolul – U Cluj 2-0, în etapa 19 din SuperLiga. Ploieștenii, victorie la pas, și Top 6. Cum arată clasamentul

Vezi aici Petrolul - U Cluj. Meciul se joacă vineri, 2 decembrie, de la ora 19:00, în etapa a 19-a din SuperLiga, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.
02.12.2022 | 20:59
Petrolul  U Cluj 20 in etapa 19 din SuperLiga Ploiestenii victorie la pas si Top 6 Cum arata clasamentul
Petrolul - U Cluj Live stream ora 19:00 în etapa a 19-a din SuperLiga. Clujenii nu au mai învins la Ploieşti de zeci de ani. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
02-12-2022
19:09

Cum arată clasamentul în SuperLiga după Petrolul - U Cluj 2-0

După victoria de la Arad, 4-1 cu UTA, Sepsi urcase pe loc de play-off. Petrolul a replicat însă, s-a impus cu 2-0 în fața lui U Cluj, și a urcat pe locul 6.

Ploieștenii sunt la egalitate de puncte, 29, cu FCSB. Numai că vicecampioana are două meciuri mai puțin. 

clasament SuperLiga

 

02-12-2022
17:03

Petrolul - U Cluj 2-0 (Meijers 45+3, Cioiu 90+3)

Vezi aici cele mai importante faze

Min.90+3: GOOOL Petrolul. Greșeală monumentală a lui Ispas, care trimite mingea în mijlocul careului, la Cioiu, iar acesta, sigur, înscrie.

Min.69: Simon Măzărache şutează bine pe poartă, dar Iliev salvează.

Min.57: Șut puternic al lui Țicu, după o lovitură liberă, Iliev reușește să respingă in extremis.

Min.46: Start pentru repriza secundă.

Min.45+3: GOOL Petrolul. Budescu execută o lovitură de colț, Meijers înscrie cu capul. Faza este analizată de VAR pentru un fault anterior loviturii de cap, dar în cele din urmă reușita este validată.

Min.43: Borța intervine excelent și stopează o acțiune periculoasă a clujenilor.

Min.36: Florin Borța șutează din afara careului, dar ratează ținta.

Min.29: Lorand Fulop trimite cu capul spre poartă, dar Andreas Leitner e acolo și intervine.

Min.27: Florian Haita şutează bine pe poartă, dar goalkeeperul salvează.

Min.19: Șutul lui Mamadou Thiam trece departe de poartă.

Min.10: Primele 10 minute nu au adus ocazii de poartă, disputa pentru balon fiind concentrată cu precădere la centrul terenului.

Min.1: În primele 30 de minute jucătorii Petrolului nu au jucat în semn de protest față de problemele financiare.

Min.1: Start meci

02-12-2022
16:11

Echipele de start la Petrolul - U Cluj

Echipele de start la meciul Petrolul – U Cluj.

  • Petrolul: Leitner – Lima Santos, Meijers, Huja – Borța, Jair Tavares, Seto, Țicu – Grozav, Budescu, Măzărache. Rezerve: Vâlceanu – Pashov, A. Olaru, Velisar, Cebotaru, Dumitriu, M. Bratu, Tucaliuc, Cioiu. Antrenor: Nicolae Constantin.
  • U Cluj: Iliev – Vlădoiu, Pițian, D. Ispas, Briceag – I. Filip, Simion, Bic – Haită, Thiam, L. Fulop. Rezerve: Gorcea – Chipicu, Fl. Ilie, Purece, Hofman, Remacle, Horșia, Ely Fernandes, Ad. Bălan. Antrenor: Eugen Neagoe.

Meciul Petrolul – U Cluj are loc vineri, 2 decembrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 19-a din SuperLiga. Înaintea acestei partide, prahovenii ocupă locul 7, cu 26 de puncte, iar clujenii se află pe locul 13, cu 18 puncte. Problema este că la ploieşteni este tensiune mare din cauza restanţelor financiare pe luni de zile faţă de jucători, care au refuzat să se antreneze, iar omul cheie din club, Costel Lazăr a demisionat.

Unde se joacă meciul Petrolul – U Cluj, în etapa 19 din SuperLiga

Întâlnirea Petrolul – U Cluj se dispută vineri, 2 decembrie, de la ora 19:00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, în etapa a 19-a din SuperLiga. Este un meci dificil pentru prahoveni, în condiţiile în care jucătorilor nu prea le mai stă capul la fotbal, ci la faptul că nu li s-au mai plătit de luni de zile salariile şi primele. Ceea ce nu se întâmplă la Cluj, unde situaţia financiară este stabilă.

ADVERTISEMENT

Este mare nevoie de suportul fanilor prahoveni pentru ca echipa lui Nicolae Constantin să aibă totuşi o evoluţie onorabilă. „Lupii galbeni” sunt foarte aproape de locurile de play-off şi aceste probleme vin într-un moment total nepotrivit.

Cine transmite la TV partida Petrolul – U Cluj

Partida Petrolul – U Cluj se joacă vineri, 2 decembrie, de la ora 19:00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, în etapa a 19-a din SuperLiga. Ea va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O puteţi viziona intrând şi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vremea la Ploieşti este extrem de friguroasă, cerul acoperit pe toată durata zilei, cu posibile precipitaţii slabe spre seară. Maxima zilei nu va sări de 4 grade, iar la ora 19:00, când va începe meciul, vor fi în jur de numai două grade. Unul dintre cei mai buni arbitri români va conduce acest meci, craioveanul Sebastian Colţescu.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Petrolul – U Cluj

Petrolul s-a despărţit în aceste zile, pe cale amiabilă, de atacantul macedonean Ivanovski, care nu a reuşit să convingă, dar la acest meci nu îl va avea în atac nici pe puternicul Irobiso, care este suspendat. În rest, va intra echipa de bază, cu Budescu în rolul de play-maker probabil încă din primul minut.

ADVERTISEMENT

Şi Eugen Neagoe are tot doi absenţi pentru acest meci, oameni importanţi în angrenajul „șepcilor roşii”. Este vorba de mijlocaşul Romario Pires şi de aracantul Ely Fernandes, dar Neagoe rămâne optimist că se va întoarce măcar cu un punct de pe stadionul „Ilie Oană”. Probabil că în poartă va intra internaţionalul de tineret Gorcea în locul lui Iliev.

Cote la apriuri de la jocul Petrolul – U Cluj

Este un joc foarte echilibrat pentru casele de pariuri. Cotele aproape că sunt egale la victorie, o adiere favorabilă ploieştenilor, adică 2,80 faţă de 2,90. Şi şansă dublă „1X” are cotă 1,45, iar şansă dublă „X2” cotă de 1,50. Pentru gol marcat ambele au primit cota de 1,35. „Total goluri peste 1,5” are cotă de 1,45.

ADVERTISEMENT

Dacă luăm în calcul tradiţia, U Cluj nu ar avea nici o şansă. Pentru că din 1998 şi până acum, indiferent dacă s-a jucat în prima divizie sau în Liga 2, cei de pe Someş au reuşit doar două rezultate de egalitate! În rest, sunt victorii peste victorii pentru „lupii galbeni”.

ADVERTISEMENT