Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Philip Otele, următorul mare transfer al lui CFR Cluj? “Va avea oferte şi în vară! Dacă suma e corectă, va pleca”

Philip Otele ar putea fi următorul transfer important de la CFR Cluj. Atacantul a fost dorit în Turcia în această iarnă, dar Neluţu Varga vrea cel puţin 4 milioane de euro.
24.02.2024 | 13:45
Philip Otele urmatorul mare transfer al lui CFR Cluj Va avea oferte si in vara Daca suma e corecta va pleca
Philip Otele, următorul mare transfer al lui CFR Cluj? “Va avea oferte şi în vară! Dacă suma e corectă, va pleca”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a avut o campanie foarte interesantă de vânzări în acest sezon. Ardelenii au încasat 10 milioane de euro doar din transferuri, iar cu toate acestea, formaţia lui Neluţu Varga este în continuare în lupta pentru titlu.

Philip Otele, următorul mare transfer al lui CFR Cluj? “Va avea oferte şi în vară! Dacă suma e corectă, va pleca”

Philip Otele ar putea fi următorul mare transfer al lui CFR Cluj. Impresarul fotbalistului, Andrei Balmoş, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre situaţia atacantului din Nigeria:

ADVERTISEMENT

“Se pare că Bogdan Apostu îl reprezintă şi pe Otele mai nou. Contractul nostru este între mine, partenerul meu din Anglia şi jucătorul. Nu este nicio situaţie complicată.

Mai mult ca sigur va avea oferte şi în vară. Nu ştim exact nimic. Nu avem nimic concret pentru el. Ştiţi cum e în România, pentru suma corectă, jucătorul se va vinde. 

ADVERTISEMENT

De la CFR Cluj au luat sume destul de bune pe jucători. Au încasat mai mult din vânzări decât au cheltuit”, a spus Andrei Balmoş la FANATIK SUPERLIGA.

Neluţu Varga:”Dacă primesc ceea ce am cerut, adică 4 milioane de euro banii jos, există posibilitatea ca Otele să plece”

Patronul Neluţu Varga a solicitat 4 milioane de euro pentru transferul lui Philip Otele în Turcia, dar pentru că cele două părţi nu s-au înţeles la bani, jucătorul a rămas la CFR Cluj:

ADVERTISEMENT

“Avem o ofertă foarte interesantă din prima ligă a Turciei pentru Otele. Dacă primesc ceea ce am cerut, adică 4 milioane de euro banii jos, există posibilitatea ca Otele să plece zilele următoare și să joace în campionatul Turciei.

Este o formație din primele patru. Nu o să vă spun încă numele pentru că nu este corect. Suntem în negocieri și nu vreau să ofer detalii atât timp cât actele nu sunt semnate sau cât încă nu s-a bătut palma. Este însă una dintre echipele foarte puternice și îl vrea neapărat pe Otele.

ADVERTISEMENT

El a făcut o primă parte a campionatului formidabilă, este un jucător de foarte foarte mare talent. Dar dacă primesc 4 milioane de euro, atât cât am solicitat, e posibil să ne despărțim de Otele”, a spus Varga la FANATIK SUPERLIGA.

Philip Otele, următorul mare transfer al lui CFR Cluj?

ADVERTISEMENT