Sport

Pică transferul lui Kevin Boli la FCSB? „Gigi Becali l-a confundat cu un berbec bun. Aici nu e Piața Obor, fără paznici!”

Gigi Becali îl vrea la FCSB pe Kevin Boli, fundașul central al lui FC Botoșani, însă Valeriu Iftime ține cu dinții de preț și nu e dispus să renunțe la jucător prea ușor.
31.08.2022 | 12:03
Pica transferul lui Kevin Boli la FCSB Gigi Becali la confundat cu un berbec bun Aici nu e Piata Obor fara paznici
Kevin Boli este evaluat conform Transfermarkt la 450.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Gigi Becali îl dorește pe Kevin Boli la FCSB, însă Valeriu Iftime nu e dispus să renunțe prea ușor la unul dintre cei mai buni jucători ai lui FC Botoșani.

Valeriu Iftime spune că Mihai Teja îi va decide viitorul lui Kevin Boli: „Este un fotbalist care poate ajuta enorm orice club din România”

Patronul lui FC Botoșani a dezvăluit că antrenorul echipei va avea ultimul cuvânt de spus cu privire la Kevin Boli: „Toată decizia este la Mihai Teja. Eu i-am spus ce preț am vrea pe el și trebuie să își facă analiza între ce poate câștiga clubul și ce pierde prin plecarea lui Boli. Repet, Boli este un fotbalist care poate ajuta enorm orice club mare din România care are pretenții”.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime nu se supără dacă fostul stoper al lui CFR Cluj va rămâne la Botoșani: „Și sigur, mă ajută pe mine extraordinar de mult, în condiția noastră de astăzi. Așa că dacă nu primesc niște bani într-o zonă de-asta rezonabilă, chiar nu are rost să discutăm cu el”.

Omul de afaceri l-a ironizat pe patronul FCSB-ului, căruia i-a transmis un mesaj clar: „Ceea ce spunea domnul Becali, că îmi dă 30.000 de euro, mi l-a confundat cu un berbec bun. Nu poți să spui dai 30.000 și îl iei de la Botoșani, ca și cum aici ar fi fost un talcioc părăsit. Sau Piața Obor, dar și fără paznici și în timpul grevei. Să fim serioși!”.

ADVERTISEMENT

Cum poate ajunge Kevin Boli de la FC Botoșani la FCSB: „În condiția asta poate să plece. Altfel nu!”

Valeriu Iftime a explicat că Boli este transferabil pentru orice club din SuperLiga, însă doar dacă va primi o ofertă avantajoasă: „El are un contract cu noi, este un copil extraordinar. Știu ce am de făcut cu el, își știe foarte bine condiția. Nu contează situația în care va fi transferat. Dacă FCSB sau alt club îl dorește cu adevărat, trebuie discutat cu copilul și să dea un preț rezonabil ca să plece de la Botoșani. În condiția asta poate să plece. Altfel nu!”.

Patronul lui FC Botoșani e conștient că plecarea lui Boli ar lăsa un gol enorm în apărarea lui Mihai Teja și va fi nevoit să aducă un alt jucător: „Sunt absolut convins că nu pierd deloc! Ba din contră! El este un mare câștig pentru noi și atunci plecatul mă costă iar o poziție mai dificilă, pentru că rămân cu un singur fundaș cu experiență și anume Seroni”, a declarat patronul lui FC Botoșani pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Gigi Becali despre transferul lui Kevin Boli la FCSB: „El e împrumutat acolo”

Gigi Becali a declarat că vrea să îl ia gratis pe Kevin Boli de la Valeriu Iftime: „Când s-a dus Boli e la încercare la Botoșani, eu l-am trimis acolo pe Boli. Dacă mie îmi place de el, îl iau pe gratis. El e împrumutat acolo. Așa am zis, să se ducă acolo și dacă îmi place, îl luăm noi peste un an gratis”, a spus patronul FCSB-ului la Digi Sport.

Transferul lui Boli la FCSB ar putea fi facilitat de venirea unui fost central al FCSB la FC Botoșani, brazilianul Paulo Vinicius, însă Valeriu Iftime neagă această informație: „Ce Vinicius, domne? Nu știu. Așa ca o glumă, noi nu suntem Casa de Pensii Europeană. Nu-i adevărat, nu știu. Pe Vinicius de la Real Madrid l-aș lua. Nu, n-are nicio treabă Vinicius. Eu am îl am pe Vinicius al meu, pe Șeroni”, a declarat patronul lui FC Botoșani pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,60 este cota pentru ”2 solist” la Farul – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT