News

Piedone îi răspunde dur lui Ciolacu, după ce acesta l-a ironizat. „Nu-mi subestima inteligența, nu am cerșit voturi”

Piedone îi dă replica lui Marcel Ciolacu: „Din cauza fumului de grătare din 9 iunie, nu o să mai vezi drumul către Cotroceni”
10.04.2024 | 08:43
Piedone ii raspunde dur lui Ciolacu dupa ce acesta la ironizat Numi subestima inteligenta nu am cersit voturi
Piedone spune că în fumul grătarelor se află și cei care nu-și permit „mușchiuleț ca voi, politicienii” / Foto: Facebook, Hepta
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone i-a dat replica lui Marcel Ciolacu, după ce acesta din urmă l-a ironizat, marți, întrebând „după ce trece fumul de la grătare, ce program rămâne în urmă?”.

Ciolacu: „E o iluzie fondată pe un fond distractiv”

Cristian Popescu Piedone i-a dat replica lui Marcel Ciolacu după ce, marți, liderul PSD a declarat că, desi îl cunoaște și îl respectă pe primarul Sectorului 5, acesta nu are „anvergura” pentru a fi primarul general al Bucureștiului. Liderul PSD a mai spus că Piedone este o prezență populară, un om cu priză la public, inclusiv pe rețelele de socializare dar nimic mai mult, mai ales pe „fond”.

ADVERTISEMENT

„Domnul Piedone este un cunoscut de-al meu, ne cunoaştem cred că de 30 de ani, e un om pe care îl respect, un primar bun de sector, un om pe care îl putem considera o victimă pentru că avem două decizii contradictorii ale unor magistraţi, dar – cu tot respectul pentru domnia sa – nu are nicio anvergură pentru a fi primar general al Capitalei.

„După ce trece fumul de la grătare, ce program rămâne în urmă?”

Îmi pun întrebarea: după ce trece fumul de la grătare, ce program rămâne în urmă? Niciunul. Cu alte cuvinte, e o iluzie fondată pe un fond distractiv, pe o prezenţă cum ne place tuturor pe TikTok, mai ales tineretului, dar fondul, fiindcă vorbim de primarul general al Capitalei, de fapt nu există”, a declarat Marcel Ciolacu, marți, la organizația PSD București.

ADVERTISEMENT

Liderul social-democraților a adăugat că nu Piedone, ci medicul Cătălin Cîrstoiu va fi primarul general al Capitalei.„Cătălin Cîrstoiu va fi primarul general, pe data de 9 iunie. Primul lucru pe care trebuie să-l facă este ca astăzi să vă congingă să-l susţineţi. Fără susţinerea dumneavoastră şi a Gabrielei Firea nu va reuşi. După cum îl cunosc, mai mult în ultimele zile, sunt ferm convins că va reuşi să vă capaciteze”, a spus Ciolacu.

Piedone: „Din cauza fumului de grătare din 9 iunie, nu o să mai vezi drumul către Cotroceni”

Replica lui Cristian Popescu Piedone a venit, pe pagina Facebook a candidatului PUSL. Piedone a reluat tema grătarului și a întors-o împotriva lui Ciolacu.

ADVERTISEMENT

„Domnule președinte, Marcel Ciolacu, apreciez și vă mulțumesc de laudatium rostit de dumneavoastră astăzi la conferința PSD București, dar, Marcele, să te citez pe tine, un înțelept în viață… După ce trece fumul de grătare, ce va rămâne în urmă?? Nimic, ai zis tu. Din cauza fumului de grătare din 9 iunie, nu o să mai vezi drumul către Cotroceni”, a scris primarul Sectorului 5.

„Să mutați gardul politic de la Primăria Capitalei”

Piedone i-a mai transmis lui Ciolacu că nu urmărește o candidatură la prezidențiale și că ar fi bine ca echipa PSD-PNL să „mute gardul politic de la Primăria Capitalei” și să facă politică în Parlament și la Guvern iar treburile administrației să le lase celor „gospodari” ca el, care „nu au cerșit voturi”.

ADVERTISEMENT

„Și stai liniștit. Mie nu îmi trebuie politica voastră. Exclus ca în viața mea să candidez vreodată la Cotroceni. V-am rugat doar să mutați gardul politic de la Primăria Capitalei, acolo unde vă pricepeți voi mai bine să faceți politică: în Parlament, la Guvern și președinție și să lăsați administrația la noi, cei care în 30 de ani am cărat o roabă, am dat o matură, am făcut lucrurile unui gospodar și nu am cerșit niciodată voturi, ci mi le-au oferit datorită muncii văzute”, a continuat Piedone.

„Nu îmi subestima inteligența”

Cristian Popescu Piedone a mai spus că fumul grătarelor ascunde masele, oamenii săraci, pe care îi jignește și care nu „mai pot mânca mușchiuleț ca voi politicienii”, nici mici prea des, care sunt ieftini, numai în zile de sărbătoare.

„Marcele, tot în fumul de grătare sunt și cei mai mulți cetățeni, nu doar ai Bucureștiului, ci și ai României, care nu mai pot mânca mușchiuleț ca voi, politicienilor… și mănâncă tradiționalul mic (cel mai ieftin produs găsit în măcelăriile românești) și acela doar în zilele de sărbătoare.

P.S. Indiferent de confruntarea politică din 9 iunie, nu îmi subestima inteligența. Te rog să mă jignești în continuare pe mine, că mai marii tăi consultanți nu ți-au spus că nu jignești fumul de grătare, ci jignești mulțimea oamenilor care de abia își permit 2 mici”, mai scrie Piedone.

„Micii” Cîrstoiu și Nicușor Dan

La final, Piedone a mai încins o dată grătarul, punând pe el alți „mici”, Cătălin Cîrstoiu, care e făcut din „carne artificială”, și Nicușor Dan, „care nu știe că micul românesc s-ar putea mânca și în terasele din parcurile abandonate de el!”.

„Și stai liniștit, nu-i micul tău, Cîrstoiu, făcut dintr-o carne artificială și nici micul de Nicușor, care nu știe că micul românesc s-ar putea mânca și în terasele din parcurile abandonate de el! Ura, ura și la gară! Marcele, sunt un tip de cuvânt și asumat. Am spus că te voi susține pentru visul tău. Dar nu pot să iau ciocane în cap pentru visul meu!”, încheie Piedone.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT