News

Piedone se promovează pe Facebook din bani publici, acuză USR. Ce i se pregătește lui Cristian Popescu

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 îi face plângere penală lui Cristian Popescu Piedone pentru delapidare și abuz în serviciu. S-ar promova pe Facebook din bani publici
26.03.2024 | 20:14
Piedone se promoveaza pe Facebook din bani publici acuza USR Ce i se pregateste lui Cristian Popescu
USR spune că bani publici sunt cheltuiți pe Facebook în bebeficiul lui Piedone / Foto: Facebook, Cristian Popescu Piedone
ADVERTISEMENT

USR, prin candidatul partidului la Primăria Sectorului 5, Alexandru Dimitriu, a anunțat, marți, că a depus o plângere penală pe numele actualului primar, Cristian Popescu Piedone, pe care Dimitriu îl acuză de delapidare și abuz în serviciu.

USR: Aparițiile lui Piedone pe rețelele sociale, sponsorizate din bani publici

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5, Alexandru Dimitriu, a anunțat, marți, că a depus o plângere penală pe numele actualului primar, Cristian Popescu Piedone, pe care Dimitriu îl acuză de delapidare și abuz în serviciu.

ADVERTISEMENT

Potrivit lui Alexandru Dimitriu, fondurile care ar fi trebuit să fie alocate pentru lucrări de infrastructură și pentru repararea străzilor sunt cheltuiți pe aparițiile lui Cristian Popescu Piedone pe rețeaua Facebook. Potrivit USR, Infrastructură Sector 5, societate subordonată Consiliului Local, plătește aparițiile lui Piedone pe rețele sociale.

„31.238 de lei, cheltuiți în reclame pe Facebook”

„Banii, care ar fi trebuit să fie alocaţi pentru repararea străzilor sau alte lucrări de infrastructură, sunt acum cheltuiţi în reclame pe Facebook pentru beneficiul personal al primarului. Suma de 31.238 de lei a fost cheltuită pentru această activitate, conform datelor oficiale.

ADVERTISEMENT

Zeci şi zeci de mii de lei sunt acum folosiţi pentru clipurile populiste ale lui Piedone, în timp ce sectorul se confruntă cu probleme grave, şantierele stau părăsite şi nu există bani pentru lucrările necesare”, potrivit lui Alexandru Dimitriu.

„Utilizarea resurselor financiare destinate infrastructurii și altor proiecte în scopuri personale arată lipsa de responsabilitate și transparență în administrația sectorului. USR Sector 5 va continua să monitorizeze și să aducă în atenția publicului astfel de cazuri pentru a asigura transparență și integritate în administrația sectorului”, precizează USR.

ADVERTISEMENT