Sport

Pierdere importantă la FCSB pentru meciul cu Sepsi! “A jucat în chinuri”

La meciul cu Sepsi, FCSB va juca fără unul dintre cei mai importanți jucători. Mihai Stoica a anunțat că Tavi Popescu va lipsi în duelul din etapa 25 a SuperLigii.
07.02.2024 | 12:58
Pierdere importanta la FCSB pentru meciul cu Sepsi A jucat in chinuri
FCSB la meciul cu Sepsi, pierdere importantă în primul 11. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

“Roș-albaștrii” se pregătesc pentru următorul duel din etapa 25. Pentru liderul din SuperLiga a apărut, însă, o pierdere importantă în cadrul lotului. Astfel, FCSB nu se va putea baza pe Octavian Popescu la meciul cu Sepsi.

Pierdere importantă la FCSB pentru meciul cu Sepsi! “A jucat în chinuri”

Mihai Stoica a dezvăluit că Octavian Popescu nu va fi disponibil pentru FCSB la meciul cu Sepsi din etapa 25. Oficialul liderului din SuperLiga a mărturisit că “perla” lui Gigi Becali a jucat în chinuri la ultimul meci și va trebui să facă o pauză.

ADVERTISEMENT

“Octavian Popescu joacă de foarte mult timp cu dureri la gleznă. Trebuia să se oprească, să iasă cel puțin o săptămână din antrenamente. Va face asta mâine, deci nu va juca cu Sepsi.

A jucat în chinuri, pentru că nu era Olaru și trebuia neapărat să joace el. Ăsta e un sacrificiu imens. Și nu a jucat rău deloc. Pasele lui sunt geniale, numai el poate să dea pasele astea”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

În ultimul duel al FCSB-ului cu Farul Constanța, scor 1-1, pe lângă Tavi Popescu, Charalambous a fost nevoit să mai apeleze la un alt jucător  care nu era apt în totalitate să joace.  Astfel, tehnicianul l-a introdus în teren și pe Florinel Coman care nu era refăcut 100%, așa cum a anunțat FANATIK.

Mihai Stoica n-a mai rezistat și a răbufnit la aproape 24 de ore după FCSB – Farul! „A fost victima lui Chivulete”

Ultimul meci al rundei cu numărul 24 din SuperLiga, FCSB – Farul (1-1), a avut două faze extrem de controversate. În minutul 57, Louis Munteanu a marcat din fața porții din pasa lui Dussaut, însă golul a fost anulat de Feșnic pentru ofsaid după 7 minute de analiză în camera VAR.

ADVERTISEMENT

Comisia Centrală a Arbitrilor a susținut că arbitrii au greșit și că golul trebuia să fie validat. A doua fază controversată s-a petrecut în prelungiri. Joyskim Dawa s-a lovit cap în cap cu Mihai Popescu, după ce fundașul Farului a dat primul în minge. Feșnic a dictat penalty după ce a fost chemat la margine de arbitrul VAR, Andrei Chivulete.

La aproape 24 de ore de la meci, Mihai Stoica a avut o reacție dură pe pagina personală de Facebook. „Poți accepta să ratezi la 1-0, poți accepta multe erori de arbitraj, dar când – în prelungiri – un arbitru VAR transformă un fault în atac în penalty e cam mult.

ADVERTISEMENT

Feșnic a fost, oarecum, victima lui Chivulete, pe model Colțescu – Găman la Cluj. Am crezut că nu se va mai greși flagrant contra noastră dacă luăm avans mare. M-am înșelat”, a scris Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT