Fotbal intern

Pigliacelli, mesaj pentru Pițurcă după umilința din derby: “Nu lăsa pe nimeni să te trateze cu lipsă de respect”

23.12.2019 | 08:16
Pigliacelli mesaj pentru Piturca dupa umilinta din derby Nu lasa pe nimeni sa te trateze cu lipsa de respect
ADVERTISEMENT

Ruptura dintre Mirko Pigliacelli și Victor Pițurcă este cât se poate de vizibilă, portarul italian nu a fost titular nici în partida din deplasare cu FCSB și a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru tehnicianul Universității Craiova.

Mesajul lui Pigliacelli pentru Victor Pițurcă

Universitatea Craiova a pierdut derby-ul cu FCSB (0-2), iar Mirko Pigliacelli nu a fost nici măcar rezervă. Portarul oltenilor a postat pe contul său de instagram un mesaj adresat lui Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

„Amintește-ți că întotdeauna trebuie să îînfrunți viața cu capul sus… indiferent ce se întâmplă, orice s-ar întâmpla… întotdeauna trebui să ții capul sus… nu lăsa pe nimeni să te trateze cu lipsă de respect!”, a fost mesajul afișat de portarul italian al oltenilor.

victor Pițurcă a declarat înainte de poartida cu FCSB că Pigliacelli este un capitol închis: „Pigliacelli cred că da, e un capitol închis. Am mai avut o discuție cu el și văd că e greu să înțeleagă ce e U Craiova. Eu am mai încercat. L-am trimis la echipa a doua.

ADVERTISEMENT

Se simte nedreptățit. El nu acceptă să fie rezervă. Vom vedea în iarnă ce se va întâmpla”.

Mesajul lui Mirko Pigliacelli de pe instagram. Sursă foto: instagram
Mesajul lui Mirko Pigliacelli de pe instagram. Sursă foto: instagram

Victor Pițurcă este nemulțumit pentru golurile primite de Craiova

Victor Pițurcă a fost nemulțumit de cum a apărat Mirko Pigliacelli în acest sezon și a explicat că italianul nu este în formă: „Nu e în formă. A luat multe goluri şi am decis să apere ceilalţi băieţi”.

ADVERTISEMENT

Pigliacelli a gafat decisiv în partida de pe teren propriu cu FCSB (0-1), atunci când a respins în față o minge, iar Juvhel Tsoumou a profitat și a marcat în minutul 88.

După acea confruntare, Pigliacelli a încercat să-și explice gafa: „Nu gazonul a influențat faza. La toate șuturile se poate întâmpla ca acum.

ADVERTISEMENT

Nu a fost o minge simplă, dar trebuia să vină în mâini, nu în față. Dacă și-a schimbat direcția nu pot să îi fac nimic”.

  • 1.300.000 de euro este cota de piață a lui Mirko Pigliacelli, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș: 1.90 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT