Life

Pipa Middleton, omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a! Cum și-a botezat fetița sora ducesei Kate

Pippa Middleton, omagiu pentru Regină prin numele ales pentru fiica sa cea mică. Cum a numit-o sora ducesei Kate pe micuța născută în luna iunie a acestui an.
27.07.2022 | 00:23
Pipa Middleton omagiu pentru Regina Elisabeta a IIa Cum sia botezat fetita sora ducesei Kate
Pipa Middleton, omagiu pentru Regină prin numele ales pentru fiica sa. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Pippa Middleton, omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a! Cum și-a botezat aceasta fetița abia adusă pe lume, în cinstea suveranei.

Pipa Middleton, omagiu pentru Regină prin numele ales pentru fiica sa

Sora ducesei Kate Middleton a devenit mamă în luna iunie, iar acum s-a anunțat ce nume a primit micuța sa. Acesta este, de fapt, un omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT

Totodată, numele dat micuței, cea de-a treia născută în familia formată de Pippa Middleton și soțul ei, James Matthews, are legătură și cu fiica lui Meghan Markle și a lui Harry, Lilbeth (Crin).

Sora ducesei Kate, Pipa Middleton, a decis să își numească fiica Rose, nume care are o legătură cu porecla cu care era strigată când era mică Regina Elisabeta a II-a, anume Lilibet.

ADVERTISEMENT

Astfel, și Pippa Middleton a decis să își boteze micuța născută tot cu numele unei flori, lucru care nu are legătură doar cu numele Reginei din copilărie, ci și cu cel al fiicei lui Harry și Meghan Markle, numită Lilibeth, tot după suverană.

Pipa Middleton mai are doi copii. Unde a născut aceasta

Pippa Middleton mai are doi copii, ambii cu nume clasice și rezonante: primul copil al său a fost botezat Arthur, aceasta fiind născut în octombrie 2018.

ADVERTISEMENT

Al doilea copil al surorii lui Kate Middleton a fost Grace, care s-a născut în martie 2021.

Pippa Middleton a dat naștere copiilor săi tot acolo unde a mers și sora ei, Kate, care a mers pentru toate cele trei sarcini ale sale la Aripa Lindo a Spitalului St. Mary’s.

Acolo s-au născut Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 și Prințul Louis, 4 ani.

Pippa Middleton a anunțat că ea și soțul ei plănuiesc să se mute, iar locația aleasă de ei se află la circa 50 de kilometri de Castelul Windsor, dar și foarte aproape de locul în care își petrec vara Kate și Prințul William, astfel că copiii celor două surori se vor putea juca împreună.

ADVERTISEMENT