Life

Plaja din Grecia pe care trebuie să ajungi neapărat vara aceasta. Îndrăgostiții care se sărută acolo nu se vor despărți niciodată

O plajă din Grecia pe care nu trebuie să o ratezi în această vară. Îndrăgostiții care se sărută aici nu s-ar mai despărți niciodată.
14.05.2023 | 14:00
Plaja din Grecia pe care trebuie sa ajungi neaparat vara aceasta Indragostitii care se saruta acolo nu se vor desparti niciodata
Cum se numește plaja din Grecia care ține îndrăgostiții împreună pentru totdeauna. Sursa foto: BeachSearcher
ADVERTISEMENT

Plaja din Grecia pe care trebuie să ajungi. Sezonul estival se apropie cu pași repezi, iar îndrăgostiții nu ar trebui să rateze o vacanță, pe o plajă cu un peisaj de basm. Locul este descris drept unul mirific, deoarece multe cupluri care l-au vizitat nu s-au mai despărțit niciodată. Și nu, nu face parte din grupul de plaje ascunse Grecia, plaje sălbatice Grecia sau plaje secrete Grecia.

O plajă din Grecia, ideală pentru îndrăgostiți. Dacă se vor săruta aici, nu se mai despart niciodată

Dacă aveți în plan să vă bucurați în această vară de un concediu în statul elen și vă doriți să fiți alături mereu de persoana iubită, ar fi bine să mergeți pe plaja Canal d’Amour, din stațiunea Sidari, din insula Corfu. Destinația vă va încărca și cu multă energie pozitivă. Nu vorbim despre locuri neumblate de turiști Grecia, nu discutăm despre plaje mai puțin cunoscute Grecia.

ADVERTISEMENT

Plaja Canal d’Amour este situată între Sidari și Peroulades și este foarte frecventată de turiști. Unii și-au unit destinele în zonă și și-au promis o iubire veșnică. Priveliștea este una de vis: stânci imense printre valuri, care se formează în marea de un albastru în zeci de nuanțe.

Cadrul este ideal și pentru cei pasionați de fotografii sau pentru persoanele iubitoare de vacanțe exotice. Canal d’Amour este cunoscut de către români drept ”Canalul Iubirii”, aceasta fiind de altfel și traducerea în limba noastră națională.

ADVERTISEMENT

Destinații exotice pentru vacanță aproape de România

Formațiunile stâncoase din împrejurul plajei au creat o serie de golfuri și de canale de poveste. Turiști din întreaga Europă și din lume vin adesea să se destindă pe Canalul Iubirii. Legenda spune că iubiții care își fură săruturi aici ajung să se căsătorească și să-și întemeieze o familie. Avem, așadar, plaja din Grecia cu o poveste impresionantă.

De altfel, potrivit unei alte legende elene, cuplurile care se aventurează să înoate prin Canalul Iubirii, care este unul îngust, își vor jura cât mai curând iubire pentru totdeauna. Mare atenție, plaja trebuie evitată neapărat dacă bate vântul. Asta pentru o vacanță în Grecia liniștită și plină de amintiri frumoase.

ADVERTISEMENT

Totodată, sunt vizitatori, care atât de fascinați de splendoarea Canalului Iubirii, dar și de labirinturile de dedesubt, sar de pe stânci direct în apă. Pentru a urca pe stânci ei se țin de frânghii. Aviz celor care sunt temători de înălțime, să nu facă acest lucru. Ah! Și să nu uităm. Dacă vă aflați în căutarea unor locuri romantice în Grecia, nu mai are rost. Ați găsit. Destinații de vară în Grecia, bifat, insule grecești, de asemenea, bifat, plaje din Corfu și experiențe unice în Grecia, bifat.

Cum ajungeți la Canalul Iubirii, din Grecia

Nu vă trebuie mijloace de transport complicate pentru această destinație. Aveți nevoie doar de o mașină și să urmați indicatoarele spre Sidari, din orașul Corfu sau din Palaiokastritsa. Iar dacă vă faceți griji că ați putea fi induși în eroare, nu vă faceți griji, căci ruta este atent construită.

ADVERTISEMENT

Alți turiști care au fost aici avertizează să fiți atenți la semafoare, deoarece sunt foarte prezente, iar drumul este intens circulat. Prioritate au autocarele și mașinile mari și poate fi destul de aglomerat, mai ales că este pusă la dispoziție doar o singură bandă.

Insula Corfu poate fi o vacanță ieftină în Grecia sau măcar cu costuri reduse în Grecia. Punctează serios la capitolul cele mai bune plaje din Grecia și alături de Canal d’Amour bifează și destinații de vacanță mai puțin cunoscute în Grecia. Așadar, cine caută experiențe autentice Grecia, plaje neaglomerate în Grecia sau plaje mai puțin aglomerate ori plaje ascunse pe care trebuie să le vizitezi, s-ar putea să aibă nevoie de zile în plus de concediu pentru insula Corfu.

ADVERTISEMENT