News

Plaja din România care bate orice screensaver. Este atât de frumoasă încât poate da dependență

Singurul loc din România care se poate compara cu orice screensaver. Plaja este atât de frumoasă încât poate să dea chiar dependență. Locul nu este unul ușor accesibil
30.07.2022 | 08:49
Plaja din Romania care bate orice screensaver Este atat de frumoasa incat poate da dependenta
Plaja din România care bate orice screensaver și poate să dea dependență. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Există un loc în România care poate rivaliza în orice moment al anului cu screensavere care au făcut istorie de-a lungul timpului. Astfel, imaginile pe care Windows le-a tot oferit ar putea să învețe chiar din frumusețea pe care o propune Gura Portiței.

Plaja din România pentru care străinii ar plăti o avere

Plaja de aici se află localizată într-un sat de pescari. De altfel, întreaga zonă este una care trăiește din ceea ce oferă pescuitul, dar turismul începe să prindă și el contur. Mai ales că din ce în ce mai mulți oameni descoperă mirificul de aici.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre o parte a rezervației Deltei Dunării, parte poziționată între Lacul Golovita și Marea Neagră. Plaja are o lungime totală de, atenție mare, nu mai puțin de 4 kilometri. Da, citiți cât se poate de bine, 4 kilometri de frumusețe totală.

Odinioară sălbatică în totalitate, plaja de la Gura Portiței este acum dotată pe câteva porțiuni cu șezlonguri și umbrele. Este adevărat că toate sunt realizate din stuf, material pe care îl găsiți din belșug în Deltă.

ADVERTISEMENT

La aproape 50 de kilometri de Tulcea, plaja de la Gura Portiței se mai bucură de câteva căsuțe vopsite în alb și albastru, foarte puține terase din lemn sau vile și pensiuni care oferă locuri de cazare.

Cu toate acestea trebuie să știți că Gura Portiței oferă toate condițiile de cazare, dar mai ales de relaxare. Pentru că aici, în mijlocul unui screensaver, te asigurăm că așa te vei simți, nu ai ce să faci altceva. Decât să respiri, să te bucuri de viață și să te liniștești.

ADVERTISEMENT

Există câțiva români care nici nu concep concediul fără să nu meargă la Gura Portiței. Mulți dintre ei preferă să stea la cort și vin pe plajă pentru perioade destul de mari de timp, unele chiar și de câteva săptămâni.

Își spun „portițari” și iubesc zona, una pe care o doresc cât mai puțin călcată de turiști gălăgioși și puși pe stricat. Cei care poposesc la Gura Portiței vin pentru a se rupe total de lume și pentru a se bucura pe deplin de frumusețea pe care o au în fața ochilor.

ADVERTISEMENT

Una pentru care trebuie să recunoaștem cu toții, străinii ar da bani serioși. Ba chiar, spunem noi, unii dintre ei, probabil, că și-ar pune imaginea cu plaja de la Gura Portiței pe laptop drept screensaverul perfect.

ADVERTISEMENT