News

Plan roșu de intervenție în Teleorman. Accident cu nouă victime, după ciocnirea dintre un microbuz și un autoturism

Plan roșu de intervenție în Teleorman. Accident cu nouă victime, după ciocnirea dintre un microbuz și un autoturism, traficul fiind blocat.
24.04.2023 | 12:15
Plan rosu de interventie in Teleorman Accident cu noua victime dupa ciocnirea dintre un microbuz si un autoturism
Plan roșu de intervenție în Teleorman. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Plan roșu de intervenție în Teleorman. Accident cu nouă victime, după ciocnirea dintre un microbuz și un autoturism, traficul fiind blocat. Accidentul s-a produs pe DN6, unde un microbuz s-a ciocnit de un autoturism, nu mai puțin de 9 persoane fiind rănite.

Plan roșu de intervenție în Teleorman

În consecință, ISU Teleorman a pus în aplicare Planul roșu de intervenție, după acest accident. ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, kilometrul 83, între Alexandria şi Vităneşti, judeţul Teleorman, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 pasageri şi un autoturism. Toate cele 9 persoane se află în investigaţii medicale”, a transmis Centrul Infotrafic, conform News.ro.

ADVERTISEMENT

Circulația este momentan blocată pe ambele sensuri de mers la ieșirea din Alexandrai spre București. ”Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Din informaţiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, în accident sunt implicate 9 persoane”, a menționat ISU Teleorman.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje operative cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, 7 ambulanţe SMURD şi 4 ambulanţe SAJ, dintre care una cu medic, menționează sursa citată.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, un tânăr de 19 ani murea într-un accident produs în seara de Înviere, tot în Teleorman. Polițiștii au transmis atunci că în jurul orei 21:00, mașina condusă de un șofer începător, în care se mai aflau două tinere de 17 ani, a lovit din plin un tractor.

Dacă șoferul, care era beat, a murit pe loc, cele două pasagere au ajuns la spital în stare gravă. ”Tractorul implicat în accident era condus de un tânăr de 21 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest de polițiști, rezultatul arătând că el consumase băuturi alcoolice: 0,52 mg/l în aerul expirat a arătat testarea”, transmitea ISU Teleorman.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost extrem de violent și l-a proiectat pe tânăr în afara autoturismului, în timp ce fetele sale au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Alexandri. ISU Teleorman a trimis la fața locului o autospecială de stingere a incendiilor și descarcerare, pe lângă cele trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.

”Deplasați la fața locului, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Videle au constatat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Scurtu Mare, conducea un autoturism pe DJ 701, din direcția de deplasare Scurtu Mare către Siliștea.

ADVERTISEMENT

În împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu agricol(tractor cu semănătoare) condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Scurtu Mare, județul Teleorman, care se deplasa din direcția Siliștea către Scurtu Mare”, spun polițiștii

ADVERTISEMENT