Life

Planta care se roagă pentru fericirea ta. Dacă o ai în casă te ajută în dragoste și te va ține mereu bine dispus

Planta pe care să o ai mereu în casă. Se roagă pentru fericirea ta, te ajută în dragoste și va face în așa fel încât să fii mereu binedispus.
05.12.2023 | 17:38
Planta care se roaga pentru fericirea ta Daca o ai in casa te ajuta in dragoste si te va tine mereu bine dispus
Planta care roagă pentru bunăstarea casei. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Știai că există planta care se roagă pentru tine? Daca o ai în casă, te va proteja împotriva energiilor negative, îți va aduce noroc în dragoste și vei fi mai bine dispus. Iată despre ce este vorba.

Planta care se roagă

Calathea este o plantă superbă, cu frunze late, care umple cu ușurință spațiul în care este așezată. Însă aceasta nu este doar o plantă de decor, căci are mult mai multe proprietăți, unele chiar neașteptate.

ADVERTISEMENT

Se cunoaște deja că plantele pot avea efecte asupra stării noastre, dar și a energiilor, de aceea, locul în care sunt așezate în casă trebuie ales cu grijă. Însă, când vine vorba despre Calathea, mai este denumită și planta care se roagă. 

Aceasta are proprietăți energetice. Printre altele, întărește uniunea căsătoriei și protejează dragostea dintre oameni. Grație frunzelor sale alungite, care au diferite modele, i se mai spune și planta păun.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, coloritul acestora îți atrage atenția imediat ce intri în încăperea în care se află, căci pe ele se regăsesc nuanțe de roșu închis, verde, crem, dar și alb-gălbui, fiind cu adevărat deosebite.

Contribuie la bunăstarea locuinței

Floarea este originară din pădurile umede ale Americii Centrale, iar motivul pentru care s-a ales cu denumirea de planta care se roagă este că frunzele se închid la întuneric, asemănându-se cu niște palme care se unesc.

ADVERTISEMENT

Calathea iubește lumina difuză sau indirectă și nu îi priește deloc expunerea la soare, deoarece frunzele pot suferi arsuri. Însă, este perfectă pentru cei care nu sunt experți în îngrijirea florilor.

Planta care se roagă poate supraviețui și în condiții vitrege, fără apă și hrană, chiar și un an. Dar și în aceste împrejurări, va face ca între membrii familiei tale să domnească liniștea.

ADVERTISEMENT

Totodată, atmosfera din casă va fi una mai plăcută datorită acestei plante talisman. Ea se găsește atât în florării, cât și în magazinele mari de bricolaj, la secțiunea de plante, precum și pe internet. Iar prețurile pornesc de la 25 de lei și cresc în funcție de mărime.

ADVERTISEMENT