Life

Planta considerată un vampir energetic. Lidia Fecioru spune că atrage boli și necazuri dacă e ținută în casă

Planta pe care nu trebuie să o ai în casă. Este considerată un vampir energetic. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că atrage boli și necazuri.
26.10.2023 | 18:58
Planta considerata un vampir energetic Lidia Fecioru spune ca atrage boli si necazuri daca e tinuta in casa
Cum ne influențează viața o plantă dăunătoare. Sursa foto: Florăria Trias
ADVERTISEMENT

Se spune că trebuie să avem plante în casă, deoarece extrag dioxidul de carbon și așa putem respira un aer curat. Nu contestă nimeni acest beneficiu, dar se mai spune și că trebuie să fim precauți în legătură cu tipul de plante pe care le păstrăm în locuințe.

Plantele precum un ”vampir energetic” pe care nu trebuie să le ții în casă

Nu toate plantele pe care le vedem sunt utile la casa omului. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru atrage atenția în acest sens, oferind detalii despre ce flori să evităm, în așa fel încât să nu atragem energii negative, nenorociri, despărțiri în dragoste.

ADVERTISEMENT

Deși sunt frumoase, ne creează un decor frumos în locuință, anumite plante ne pot oferi stări de nervi, dureri de cap, de greață și de oboseală. Una dintre ele este porumbarul. Evitați ramurile ei, fiindcă sunt și aducătoare de durere sufletească, mai ales că legenda spune că lui Iisus Hristos i s-a făcut o coroană din porumbar.

”Câteodată, stai în casă şi ai senzaţie de vomă, te doare capul şi nu poţi să-ţi dai seama de la ce. Sunt anumite plante care te obosesc. De exemplu, porumbarul. Să nu se aducă ramuri de porumbar.

ADVERTISEMENT

Legenda spune că, coroana lui Iisus Hristos a fost făcută din porumbar. A adus atât de multă durere, iar ea şi acum aduce durere în casă. Se spune că, dacă îl aduci în casă, urmează să ai un deces în casă.”, a declarat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3 CNN.

Plantele care creează depresie și boli fizice

Salcâmul galben este o altă plantă aducătoare de rele în casă. În schimb, dacă o vei agăța afară, într-un cui, nu-i va fi permis ghinionului să-ți treacă pragul. Dimpotrivă, te vei bucura de abundență pe toate planurile și vei trăi o viață liniștită.

ADVERTISEMENT

Laptele cucului sau euforbia sunt de asemenea plante cu efecte negative. Puse în casă, proprietarii pot avea numai eșecuri, se vor confrunta cu depresie și boli fizice. Drept urmare, dacă le aveți deja în interior, scoateți-le afară, fiindcă în acest spațiu creează o protecție pentru nou-născuți.

”Salcâmul galben a fost îndelung folosită pentru magia de toate felurile pentru purificare şi curăţare. Cei care credeau în proprietăţile ei, agăţau acest salcâm la uşă, dar nu aduceau în casă. E bine să o pui afară ca să nu intre ghinionul. 

ADVERTISEMENT

Laptele cucului sau euforbia. Se spune despre această plantă că dacă este adusă în interiorul casei, le poate aduce locuitorilor depresie sau boli fizice. Totuşi, lăsat afară, în aer liber, îi protejează pe cei nou-născuţi”, a mai explicat Lidia Fecioru.

Și hortensia este aducătoare de soartă nefastă. Lidia Fecioru spune că din cauza hortensiei riscăm să atragem ghinionul în dragoste. Mai mult, fetele care nu s-au măritat încă pot rămâne așa întreaga lor viață, iar gândurile lor vor fi numai unele negative.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!