Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Planul Peluzei Sud pentru a ține FCSB departe de Ghencea: “Vor fi incidente!”

Mai mulţi ultraşi din Peluza Sud vor să intre pe stadion la derby-ul FCSB - Dinamo, dacă meciul se va disputa pe stadionul Steaua. Se anunţă un meci de risc maxim, mai ales dacă se va desfăşura în Ghencea.
17.07.2023 | 13:50
Planul Peluzei Sud pentru a tine FCSB departe de Ghencea Vor fi incidente
Peluza Sud a celor de la CSA Steaua. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo este programat sâmbătă, de la ora 21:30, în etapa a doua din SuperLiga. Încă nu se ştie dacă meciul se va disputa pe stadionul Steaua, clauzele impuse de Ministerul Apărării, fiind considerate aberante de roş-albaştrii.

Planul Peluzei Sud pentru a ține FCSB departe de Ghencea: “Cei de la Peluza Sud vor să facă iureş”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Vivi Răchită a declarat că ultraşii de la Peluza Sud au în plan să cumpere bilete şi să intre pe stadion la derby pentru a provoca incidente. Realizatorul emisiunii, Horia Ivanovici a declarat că este un meci de risc maxim şi poate că Gigi Becali ar trebui să caute o altă soluţie:

ADVERTISEMENT

“Eu îți spun părerea mea, ce aş face eu în locul lui Gigi. Eu, dacă lucrurile nu se rezolvă astăzi, nu m-aș mai crampona și aș lua-o, dacă vrei, și ca pe un semn. Doamne ferește! Să asistăm la un măcel pe Ghencea. Mai insist. Pentru ce? 

Uite ce zice Vivi. Cei de la Peluza Sud vor să facă iureş şi am informații că au luat bilete, că vor cumpăra bilete, că vor veni, că vor arunca cu obiecte, vor face orice să li se ia, să i se ia lu Gigi pe vecie.

ADVERTISEMENT

“Eu îmi doresc să vorbim de fotbal la Dinamo cu FCSB”

Doamne ferește, că nu vreau să fac acum apologia violenței și așa mai departe. Din contră, este apologia anti-violență. Când ești încins pe stadion, nu mai contează că te-ai întâlnit cu Jandarmeria cu 12 ore înainte sau oricând ești.

Mai iei si un șpriț, ca să nu mai zic de caldură mare, îți ia foc creierul. Doamne ferește să ajungi la niște scene din alea să… Adică să nu. Eu îmi doresc să vorbim de fotbal la Dinamo cu FCSB, dar de asta nu îmi doresc să discutăm o săptămână.

ADVERTISEMENT

Ce bătaie a fost.. ce s-a rupt pe acolo, ce jucători? Doamne ferește! A primit ceva, A fost aruncat de la tribună. Ce torțe? Plus că mai e ceva. Hai să vă mai spun ceva. Mai există încă un risc, încă un risc major. Îi știți pe fanii lui Dinamo?”, a spus Horia Ivanovici.

Gigi Becali vrea să joace în Ghencea: “O să îl sun pe primul ministru”

Gigi Becali a declarat că vrea să joace în Ghencea derby-ul şi, în cursul zilei de luni, îl va suna pe prim-ministrul Marcel Ciolacu pentru a rezolva această problemă legată de clauze:

ADVERTISEMENT

“O să îl sun pe primul ministru azi. Dacă nu o să îl asculte subalternii, nu o să fie un bun conducător. Cum să îmi ceară 1 milion de euro dacă se strică gazonul. Fac gazon nou.

200.000 de euro. Îi pun eu gazon nou. Nu poate să îmi pună clauză de 1 milion. Apoi, să pot să răspund şi pentru suporteri. Puteţi să răspundeţi de oamenii care citesc FANATIK-ul?”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Se anunţă incidente la FCSB-Dinamo

ADVERTISEMENT