Sport

PlayStation Real Madrid. Cifrele incredibile consemnate la golul doi marcat de Rodrygo în poarta lui Chelsea

Real Madrid a spulberat visul lui Chelsea la o remontada și s-a impus, 2-0, și în returul sferturilor Ligii Campionilor, cu două goluri ale lui Rodrygo, după faze de referință.
19.04.2023 | 09:50
PlayStation Real Madrid Cifrele incredibile consemnate la golul doi marcat de Rodrygo in poarta lui Chelsea
Fază de PlayStation la golul doi al lui Rodrygo: 79 de secunde de posesie, 31 de pase, 68 de atingeri, 9 jucători implicați! Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Real Madrid câștigase, 2-0, contra lui Chelsea, în prima manșă a sferturilor de finală a Ligii Campionilor. Și, dacă mai existau fani ai londonezilor care visau la o remontada, campioana Europei le-a spulberat iluziile. A repetat scorul din tur cu o dublă a lui Rodrygo, reușitele venind după faze de referință.

Fază de PlayStation la golul doi al lui Rodrygo: 79 de secunde de posesie, 31 de pase, 68 de atingeri, 9 jucători implicați!

După meciul tur, de la Madrid, pierdut cu 0-2 de Chelsea, Frank Lampard declara că elevii săi vor încerca un miracol la retur. Însă, probabil, puțini au fost cei care au luat în serios declarația sa.

ADVERTISEMENT

Este adevărat, londonezii își trecuseră în cont câteva acțiuni de contraatac extrem de periculoase. Însă Real avea de partea sa, dincolo de forma net superioară, un imens avantaj.

Mai exact, privilegiul de a putea juca, la adăpostul avantajului din tur, partitura care-i convine cel mai bine. Un joc care îmbină o posesie de excepție cu contraatacurile letale. Cu care avusese câștig de cauză și contra Barcelonei, în returul semifinalei Cupei Spaniei. După ce pierduse manșa tur.

ADVERTISEMENT

Iar jocul avea să scoată la iveală, din plin, aceste atuuri. Chelsea a căutat în van un gol. Și soarta calificării avea să fie pecetluită mai întâi de o reușită venită în urma unei faze potrivită pentru cele mai bune manuale de contraatac.

Pentru ca, mai apoi, Rodrygo, cel care deschisese scorul, să îndeplinească o simplă formalitate pentru reușita de 2-0. Una venită după o acțiune incredibilă, demnă de un meci pe PlayStation între un specialist al jocului și un novice.

ADVERTISEMENT

Un moment de joc la care au contribuit 9 dintre jucătorii lui Real Madrid. Excepțiile numindu-se Courtois și Militao. Și-n care timp de mai bine de un minut și jumătate jucătorii lui Chelsea au fost incapabili de reacție.

Totul a început în minutul 77:43, cu o repunere de la margine a lui Camavinga. Au urmat 79 de secunde de posesie, cu 68 de atingeri ale balonului și 31 de pase.

ADVERTISEMENT

Cu o combinație de final năucitoare, pe ruta Vinicius jr – Federico Valverde – Rodrygo, care a destabilizat definitiv defensiva londoneză. Și l-a lăsat pe ultimul, singur-singurel în fața porții, pentru a împinge balonul în plasă. O demonstrație de forță pe care o puteți retrăi prin intermediul acestor imagini.

ADVERTISEMENT