Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pleacă Bergodi de la Rapid? Cârțu: “Trebuia să aibă minim 10 puncte”

Sorin Cârțu a vorbit despre ultimul meci de la Rapid, dar și despre Cristiano Bergodi. El consideră că echipa din Giulești trebuia să aibă minim 10 puncte.
15.08.2023 | 08:51
Pleaca Bergodi de la Rapid Cartu Trebuia sa aiba minim 10 puncte
Cristiano Bergodi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Petrolul Ploiesti, din cadrul Superligii Superbet, desfasurat pe Superbet Giulesti Arena din Bucuresti, duminica 13 august 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Sorin Cârțu a vorbit despre Rapid și despre Cristiano Bergodi. Fostul președinte de la Universitatea Craiova consideră că echipa din Giulești ar fi trebuit să arate mult mai bine în clasament, după cele 5 etape.

Sorin Cârțu, despre demiterea lui Cristiano Bergodi de la Rapid

Întrebat de Horia Ivanovici dacă Bergodi ar putea fi demis de la Rapid, Sorin Cârțu și-a exprimat punctul de vedere ferm. El susține că nu este momentul ca echipa să se gândească la acest lucru. Cârțu a mai spus despre Bergodi că este un antrenor bun, care știe ce face, cu toate că giuleștenii trebuiau să aibă minim 10 puncte după 5 meciuri.

ADVERTISEMENT

“E prea devreme să iei în calcul o eventuală demitere a lui Bergodi. Chiar dacă la nivelul lor trebuiau să aibă minim 10 puncte. Prin modul lui de a fi și cu preparatorul fizic pe care îl are, echipa poate face rezultate mai bune.

Eu cred că e un tip care își cunoaște foarte bine meseria și se impune prin ceea ce face și probabil că are un impact în fața jucătorilor de la Rapid. Bergodi e un antrenor bun și are o capacitate foarte mare.”, a declarat Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Cârțu despre rezultatele Rapidului

Sorin Cârțu a vorbit și despre rezultatele lui Rapid din ultimele partide. Fostul antrenor de la Rapid este convins că echipa poate câștiga cu mai multă ușurință meciurile de acasă, datorită suporterilor și a presiunii pe care aceștia o pun pe adversari.

“Pe mine mă surprind rezultatele și punctele pierdute. Cu toate că Rapidul are jucători destul de buni. Am fost și eu antrenor la Rapid și știu că 50% din victoria de acasă se datorează fanilor, prin presiunea pe care o pun pe adversari și pe arbitrii.”, a spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Cârțu: “Cîrjan a fost modest!”

Fostul președinte de la Universitatea Craiova a vorbit și despre Cătălin Cîrjan. După ultimele meciuri ale Rapidului, Sorin Cârțu spune despre mijlocașul lui Arsenal că a făcut jocuri modeste. Cu toate astea, mijlocașul lui Rapid are nevoie de mai multă susținere din partea suporterilor.

“La cât s-a vorbit despre el mi se pare că sunt mai mulți jucători U21 care ies în evidență față de el. Spre exemplu, după ce a fost schimbat, Pănoiu a avut mai multă agresivitate decât el. Cîrjan e modest, e blocat. E presiune mare pe el și de la fanii Rapidului. Astfel de lucruri se întâmplă la jucătorii mai timizi. Suporterii ar trebui să îl ajute mai mult.

ADVERTISEMENT

Cîrjan nu pare genul care să reziste la presiunea de la Rapid. Nu iese cu nimic în evidență. Pe la alte echipe, cum ar fi Universitatea Craiova, FCSB sau CFR, jucătorii U21 de acolo își pun altfel amprenta.”, a spus fostul președinte de la Universitatea Craiova despre Cîrjan, la FANATIK SUPERLIGA.

ANALIZA DURA a lui Sorin Cartu despre HAOSUL de la Rapid

ADVERTISEMENT