Sport

Ștefănescu, titularul surpriză al lui Edi Iordănescu! A ratat cea mai mare șansă a României în prima repriză

Edi Iordănescu a decis să înceapă duelul cu Muntenegru aruncând în luptă, din primul minut, un debutant. Marius Ștefănescu este alegerea surprinzătoare a selecționerului în ofensivă.
14.06.2022 | 21:19
Stefanescu titularul surpriza al lui Edi Iordanescu A ratat cea mai mare sansa a Romaniei in prima repriza
Marius Ștefănescu debutează în această seară în tricoul echipei naționale a României. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
14-06-2022
19:37

Marius Ștefănescu a ratat cea mai mare șansă a României în prima repriză

Marius Ștefănescu a fost autorul celei mai mari ocazii a României din prima repriză, ocazie venită chiar după ce Muntenegru a deschis scorul pe „Giulești”.

Răzvan Marin a trimis un șut în bara muntenegrenilor, iar mingea a reveni cu noroc la Marius Ștefănescu, dar fotbalistul lui Sepsi nu a reușit să trimită cu capul în poartă.

Și comentatorii meciului au fost surprinși de ratarea sa. Emil Grădinescu – Ștefănescu avea toată poarta în față! E un semn bun poate, poate se mișcă și lucrurile la noi.

Costi Mocanu – Ei, copile, cum o dai?

Titular surpriză în garnitura României pentru meciul cu Muntenegru, ultimul din seria de patru jocuri programate în această lună în Liga Națiunilor. Marius Ștefănescu revine pe stadionul pe care a fost erou la ultimul meci al echipei sale, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Marius Ștefănescu, aripa ”tricoloră” pentru meciul cu Muntenegru

Marius Ștefănescu, a cărui poveste FANATIK a prezentat-o în exclusivitate, este mutarea surpriză pregătită de selecționerul Edi Iordănescu pentru partida cu Muntenegru, din această seară, de pe stadionul Rapid.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 22 de ani a avut un ultim sezon excelent în tricoul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. A bifat 35 de meciuri în Casa Pariurilor Liga 1 și alte cinci în Cupa României și a înscris 12 goluri în cele două competiții.

Progresul semnificativ al mijlocașului ofensiv l-a adus în circuitul echipei naționale, iar în această seară va evolua în premieră în tricoul tricolor.

ADVERTISEMENT

Interesant este că la primele două meciuri pe care România le-a disputat în actuala ediție a Ligii Națiunilor, Marius Ștefănescu nici măcar nu a prins foaia de joc.

A fost, însă, rezervă neutilizată în duelul ”tricolorilor” cu Finlanda. Marius Ștefănescu și Valentin Mihăilă sunt ”aripile” ce îl vor flanca în ofensivă pe George Pușcaș.

ADVERTISEMENT

Marius Ștefănescu, meci de poveste în Giulești

Mijlocașul ofensiv al echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Marius Ștefănescu, are amintiri frumoase în Giulești. Fotbalistul a marcat o dublă în finala Cupei României 2-1 cu FC Voluntari, găzduită de arena din Giulești, și a dus trofeul în vitrina grupării covăsnene.

Imediat după acel meci fotbalistul a fost convocat în premieră la echipa națională și a acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a vorbit despre aspirațiile și visele lui fotbalistice.

ADVERTISEMENT

Tot Ștefănescu a fost eroul secuilor în semifinala cu Universitatea Craiova, unicul gol al meciului de pe ”Ion Oblemenco” purtând semnătura lui. De altfel și în manșa întâi a semifinalei cu gruparea din Oltenia, Marius Ștefănescu a deschis scorul.

900.000 de euro este cota de piață a lui Marius Ștefănescu, conform tranfermarkt

ADVERTISEMENT