Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pleacă Luis Phelipe de la FCSB? Ce spune Gigi Becali după ce a văzut la brazilian în meciul cu Sepsi: „Joacă de frică”

Gigi Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu Luis Phelipe la FCSB, după evoluția brazilianului în repriza secundă a meciul câștigat 1-0 împotriva lui Sepsi.
15.02.2024 | 11:35
Pleaca Luis Phelipe de la FCSB Ce spune Gigi Becali dupa ce a vazut la brazilian in meciul cu Sepsi Joaca de frica
Brazilianul Luis Phelipe a reintrat în grațiile lui Gigi Becali după meciul FCSB - Sepsi 1-0. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Transferat în iarnă de la Poli Iași pentru doar 200.000 de euro, brazilianul Luis Phelipe a impresionat în prima perioadă de la venirea la FCSB, însă apoi s-a stins treptat și a intrat imediat în vizorul patronului Gigi Becali.

Pleacă Luis Phelipe de la FCSB?

După evoluțiile bune avute în perioada de pregătire, Luis Phelipe a început în forță și meciurile oficiale ale FCSB-ului din 2024. Titular în victoria categorică 4-0 cu UTA, brazilianul s-a descurcat foarte bine și părea că și-a asigurat „pe veci” un loc în primul „11” al grupării „roș-albastre”.

ADVERTISEMENT

Numai că la fel de repede a venit și căderea. Două prestații mai slabe în partidele cu Universitatea Craiova și Farul, în ambele fiind înlocuit la pauză, l-au băgat în gura lui Gigi Becali și l-au transformat din titular incontestabil în rezervă contra lui Sepsi.

Contra covăsnenilor, în etapa 25 a SuperLigii, a stat pe bancă în primele 45 de minute, însă a avut norocul ca înlocuitorul său Miculescu să joace sub nivelul echipei în prima parte, iar Florinel Coman să ceară schimbarea din cauza unor probleme medicale care l-au chinuit în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali despre o eventuală plecare a lui Luis Phelipe de la FCSB: „Joacă de frică!”

Astfel că începutul reprizei secunde l-a prins pe gazon și se poate spune că a profitat de șansa oferită. A avut o evoluție mai consistentă față de ultimele două jocuri, dă semne că e în revenire de formă, a ratat o ocazie uriașă din postură de singur cu Niczuly și pare a fi reintrat din nou în grațiile patronului Gigi Becali.

„Luis Phelipe mi-a plăcut cum s-a mișcat contra lui Sepsi. Mi-a plăcut de el… Nu extraordinar, dar s-a mișcat bine. A fost jucătorul pe care-l știam, s-a mișcat bine, a driblat, a făcut, a dres, a intrat…

ADVERTISEMENT

El a dat bine acolo, la ocazia aia, numai că a pus ăla o mână. Parcă a fost Luis Phelipe ăla pe care l-am ochit la Iași. Duminică seara a fost ăla”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Poate a căpătat mai multă personalitate”, a încercat moderatorul Horia Ivanovici să explice schimbarea de atitudine a brazilianului, însă patronul FCSB este de cu totul altă părere.

ADVERTISEMENT

„Nu, a căpătat mai multă frică! Dacă n-ai frică… Frica păzește bostănăria! Are frică să nu-și piardă locul… Păi normal… Ce faci, tu joci relaxat?

Trebuie frică! La Becali când joci, trebuie să-ți fie frică, pentru că e nenorocire mare. La mine, dacă nu ai frică, nu joci! Trebuie să-ți fie frică. Să joci de frică!

Păi Borza când era la Hagi cum juca? Ziceai că e pistol, că e rachetă Borza… Frica. Păi când ieșea Gică în tușă acolo, pe partea lui, și când țipa o dată la el… Acum la Rapid de cine să-i fie frică, de baieții?”, și-a încheiat pe un ton glumeț Gigi Becali analiza prestației lui Luis Phelipe din meciul FCSB – Sepsi 1-0.

Fotbalistul de la FCSB CARE A REINTRAT IN GRATIILE lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT