Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pleacă Mircea Rednic de la UTA în vară? „Ferguson de Arad! Îmi place cum sună”

Alexandru Meszar i-a liniștit pe suporterii de la UTA și i-a asigurat că Mircea Rednic nu va pleca de la „Bătrâna Doamnă”. Șeful arădenilor îl vede drept Ferguson de Arad.
20.03.2024 | 15:45
Pleaca Mircea Rednic de la UTA in vara Ferguson de Arad Imi place cum suna
Pleacă Mircea Rednic de la UTA în vară? „Ferguson de Arad! Îmi place cum sună”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic rămâne la UTA și pentru următorul sezon, iar Alexandru Meszar speră să îl transforme în Ferguson de Arad. Șeful „Bătrânei Doamne” și-a dezvăluit planurile în legătură cu „Puriul”, antrenorul despre care spune că se va retrage de la formația din SuperLiga.

Pleacă Mircea Rednic de la UTA Arad? Răspunsul lui Alex Meszar: „Ferguson de Arad! Nu schimbăm antrenorii”

Mircea Rednic a trăit un adevărat thriller în UTA Arad – FC Voluntari, scor 4-3, însă „Puriul” nu se poate lupta pentru calificarea în cupele europene. Doar FC U Craiova și U Cluj au licență UEFA și pot juca barajul pentru calificarea în Conference League, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Totuși, Mircea Rednic nu își dorește să plece de la UTA Arad, iar Alexandru Meszar are planuri pe termen lung cu „Puriul”. Șeful clubului din SuperLiga a dezvăluit ce îl deranjează pe antrenorul arădenilor.

„Avem contract până în 2025 cu domnul Rednic și relația conducerii cu domnul Rednic este foarte ok. Sunt mici supărări pentru că avem un mic grup din Arad, care sunt antrenori, manageri și pe domnul Rednic îl supără.

ADVERTISEMENT

Trecem peste, importantă este relația conducere-antrenor, stabilitatea la echipa, avem un grup frumos și este în regulă. Poate și mai mult, UTA de obicei nu schimbă antrenorii. Avem răbdare, construim, m-aș bucura să rămână mai mult decât mine la club, dacă se poate”, a spus Alexandru Meszar.

„Ferguson de Arad! Ar fi bine să își termine cariera la UTA”

Horia Ivanovici l-a întrebat direct pe Alexandru Meszar și i-a propus un rol nou lui Mircea Rednic la Arad: „Sperați să fie un Ferguson de Arad și să își termine cariera la UTA? Vă place cum sună Ferguson de Arad”.

ADVERTISEMENT

Alexandru Meszar este sigur că Mircea Rednic va rămâne la UTA Arad, iar acesta anunță că publicul arădean îl susține pe antrenor. Șeful „Bătrânei Doamne” își dorește ca „Puriul” să se retragă de la clubul de tradiție din SuperLiga.

„Îmi place cum sună. La tot ce a făcut în fotbalul românesc și internațional ar fi bine să aibă liniștea la club și să își termine cariera la UTA. Sprijinul nostru îl are pentru acest proiect și al publicului, chiar dacă sunt 20,30 de oameni care vor destabilizare.

ADVERTISEMENT

Vorbim de 98% din public, care sunt cu noi și domnul Mircea. Zic că nu pleacă, în momentul de față de este cel mai titrat antrenor, care lucrează în România. Ați dat singurul exemplu de nerefuzat în momentul de față (n.r. Rapid), la celelalte grupări de gândești la continuitate”, a declarat Meszar la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, live pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Ce spune patronul Alexandru Meszar de PLECAREA lui Mircea Rednic de la UTA

ADVERTISEMENT