Sport
notix pixel id

Pleacă Mohamed Salah de la Liverpool? Egipteanul cere un salariu uriaș pentru a-și prelungi contractul

Mohamed Salah intră în ultimii doi ani de contract cu Liverpool, iar formația de pe Anfield a început deja demersurile pentru păstrarea egipteanului.
05.09.2021 | 18:08
Pleacă Mohamed Salah de la Liverpool? Egipteanul cere un salariu uriaș pentru a-și prelungi contractul
Pleacă Mohamed Salah de la Liverpool? Salariul uriaș pe care egipteanul îl cere pentru a rămâne pe Anfield
ADVERTISEMENT

Mohamed Salah cere un salariu uriaș pentru a rămâne pe Anfield. Vedeta lui Liverpool vrea ca salariu să-i fie mărit până la 500.000 de lire sterline pe săptămână.

În condițiile în care Liverpool va accepta noile condiții puse de egiptean, acesta ar urma să devină cel mai bine plătit fotbalist din istoria lui Liverpool, eclipsând salariu lui Virgil Van Dijk de 220.000 de lire pe săptămână.

500.000 de lire sterline pe săptămână va primi de acum încolo și Cristiano Ronaldo la Manchester United, acest lucru demonstrând cât de mari sunt pretențiile financiare ale lui Salah și pe care e greu de crezut că Liverpool va fi de acord să i le satisfacă.

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp a confirmat negocierile cu Mohamed Salah

Antrenoul „cormoranilor”, Jurgen Klopp, a confirmat faptul că Mohamed Salah a început negocierile cu Liverpool pentru prelungirea contractului.

Antrenorul german este nerăbdător ca Salah să semneze prelungirea și să se alăture clubului de vedete care și-au extins contractele cu formația de pe Anfield, precum Virgil Van Dijk, Trent Alexander Arnold sau Jordan Henderson.

ADVERTISEMENT

„Mo Salah este, evident, într-un moment foarte bun, din punct de vedere fotbalistic, din punct de vedere al dispoziției, Modul în care acesta se comportă din prima zi în care s-a întors a fost absolut grozav.

Deci suntem cu toții adulți, suntem cu toții profesioniști. Există discuții, iar atunci când există o decizie finală, vă vom spune. Până atunci, este important doar modul în care părțile negociază împreună semnarea contractului”, a declarat Jurgen Klopp

ADVERTISEMENT

Jordan Henderson a pus capăt speculațiilor

Printre cei care au ales să-și contiue cariera la Liverpool s-a aflat și căpiatnul Jordan Henderson. Acesta a pus capăt speculațiilor că ar vrea să plece de pe „Anfield” și și-a prelungit înțelegerea.

Zvonurile arătau cum că jucătorul în vârstă de 31 de ani ar fi fost dezămăgit din cauza faptului că oficialii clubului nu i-au oferit încă prelungirea contractului, lucru care nu s-a întâmplat și până la urmă internaționaul englez a semnat prelungirea.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Liverpool, scandări homofobe în prima etapă

În prima etapă de Premier League, Liverpool a jucat în deplasare, la Norwich, un meci câştigat cu 3-0. Fanii „cormoranilor“ au ieşit şi atunci în evidenţă, însă din motive greşite.

Galeria „roşiilor“ l-a luat în vizor pe Billy Gilmour, un fotbalist împrumutat de Norwich de la Chelsea. Fanii lui Liverpool i-au strigat „rent boy“ (n.r. – în traducere directă, băiat de închiriat), o expresie folosită, de obicei, pentru cei care practică prostituţia masculină.

ADVERTISEMENT

Derapajele fanilor din Liverpool au fost criticate inclusiv de o parte a galeriei „cormoranilor“. Mai exact, Paul Amman, cel care a înfiinţat Kop Outs, grupul suporterilor LGBT+ ai lui Liverpool, a spus „’You’ll Never Walk Alone’ este un imn uimitor, dar să-i auzi pe unii dintre fanii noştri scandând într-un mod care ne face să ne simţim foarte singuri nu este în regulă“.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik