Sport

Pleiadă de vedete la Alcaraz – Djokovic! Brad Pitt, prezent la duelul generațiilor

Un meci între Carlos Alcaraz și Novak Djokovic stârnește mult interes, iar vedete din lumea întreagă au venit să vadă finala de la Wimbledon 2023.
16.07.2023 | 18:03
Un meci între Carlos Alcaraz și Novak Djokovic stârnește mult interes, iar vedete din lumea întreagă au venit să vadă finala de la Wimbledon 2023. Sursă foto: birmingham mail.co.uk
ADVERTISEMENT

Este finala așteptată de toată lumea între noua minune a tenisului care a ajuns deja pe locul 1 ATP și veteranul de 36 de ani care încă nu este pregătit să le predea coroana lupilor tineri ce vin din spate.

Numeroase vedete au venit să vadă finala Alcaraz – Djokovic

Să ai șansa de a vedea pe viu o finală la Wimbledon este cu adevărat ceva extraordinar, iar atunci când pe teren se află Carlos Alcaraz și Novak Djokovic nici măcar marile vedete ale lumii nu vor să lipsească.

ADVERTISEMENT

Așa se face că în tribunele Arenei Centrale de la All England Lawn Tennis and Croquet Club și-au făcut apariția numeroase vedete de la Hollywood, staruri ale muzicii actuale sau foste glorii ale tenisului mondial.

Este deja o obișnuință ca la finale să fie prezenți și reprezentanții Casei Regale. În loja abia refăcută din motive de securitate au luat loc Prințul William și Prințesa de Wales, Catherine Middleton, alături de cei doi copii ai lor, Prințul George și Prințesa Charlotte.

ADVERTISEMENT

Un alt nume greu prezent la meci este Regele Felipe al Spaniei, care a sosit pentru a-și încuraja compatriotul aflat în fața unei performanțe fantastice. În tribune a fost văzută și cântăreața Arianna Grande, care a stat alături de actorul Andrew Garfield.

Actori celebri și producători de film, prezenți la marea finală

Direct de la Holywood a venit celebrul actor Brad Pitt. Cu ochelari de soare și la fel de atrăgător, americanul a făcut senzație în tribunele de la Wimbledon. În tribuna VIP au mai fost prezenți Hugh Grant și Daniel Craig, acesta din urmă fiind însoțit de frumoasa sa soție Rachel Weisz.

ADVERTISEMENT

La marea finală de la Wimbledon 2023 au venit și doi dintre cei mai importanți producători de film: Guy Ritchie și Jeremy Kleiner. În tribune este prezent și Andy Murray, fost campion pe iarba londoneză, care a văzut întâlnirea alături de dublistul Neal Skupsi. Dar și Stan Smith, Stefan Edberg sau Chris Evert.

Imediat după ce s-a calificat în marea finală de la Wimbledon 2023, Carlos Alcaraz l-a avertizat pe Novak Djokovic că va lupta cu toate forțele pentru a se impune și a transmis că nu are de ce să se teamă.

ADVERTISEMENT

Sârbul, care a stabilit un record cu cele 35 de finale de Grand Slam din carieră, se consideră mare favorit la câștigarea celui de-al 8-lea titlu la Wimbledon, prin care ar egala performanța unică deținută de Roger Federer.

ADVERTISEMENT