News

Ploile pun stăpânire pe toată ţara! Cum va fi vremea în această săptămână şi la ce temperaturi să ne aşteptăm

Temperaturile în România scad în această săptămână, iar în unele zone va ploua. Temperaturile nu vor depăși 4 grade Celsius în unele zone.
14.11.2022 | 09:23
Ploile pun stapanire pe toata tara Cum va fi vremea in aceasta saptamana si la ce temperaturi sa ne asteptam
Ploi în România în perioada 14-20 noiembrie. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în această săptămână, în intervalul 14 – 20 noiembrie. Vremea se răcește și ploile vor da bătăi de cap oamenilor.

Cum va fi vremea în această săptămână

Luni, 14 noiembrie, se anunță ceață și cer temporar noros în București, Sibiu și Cluj-Napoca. În Sibiu și Cluj-Napoca temperaturile vor fi cuprinse între 0 și 14 grade Celsius, în timp ce în București acestea vor varia într 3 și 13 grade. În Constanța și Sulina maximele nu vor depăși 12 grade, în timp ce în Botoșani vor fi înregistrate temperaturi între 4 și 11 grade Celsius.

ADVERTISEMENT

În Iași, temperaturile vor varia între 6 și 13 grade, cerul fiind parțial noros. Vremea va fi mai frumoasă în Arad, Craiova și Râmnicu-Vâlcea, unde temperaturile maxime pot atinge 14-16 grade Celsius.

Marți, 15 noiembrie, maximele din Botoșani, Iași, Râmnicu-Vâlcea și Sibiu se vor încadra între 12 și 14 grade, însă minimele pot coborî la 0-2 grade. Minimele vor fi mai ridicate în Sulina și Constanța, fiind înregistrate temperaturi de 8-9 grade Celsius.

ADVERTISEMENT

În București temperaturile vor fi cuprinse între 5 și 13 grade, în timp ce în Cluj-Napoca și Craiova temperaturile vor fi de 12-13 grade. În Arad va ploua slab, iar temperaturile înregistrate vor fi între 4 și 14 grade Celsius.

Ploile se extind în România de miercuri, 16 noiembrie. În Arad, Sibiu, Cluj-Napoca, Botoșani și Iași va ploua slab, însă temperaturile maxime vor varia între 10 și 14 grade. În București și Craiova se anunță ceață, la temperaturi de 16 grade, în timp ce în Sulina, Constanța și Râmnicu-Vâlcea temperaturile maxime pot atinge 17 grade Celsius.

ADVERTISEMENT

Joi, 17 noiembrie, ploile pun stăpânire pe România, conform anunțului ANM, citat de DC News. Va ploua în Arad, Sibiu, București, Constanța, Sulina, Râmnicu-Vâlcea și Craiova, iar temperaturile nu vor depăși 10 grade în aceste zone.

În Cluj-Napoca temperaturile maxime vor fi 8 grade, iar în Botoșani și Iași vremea va fi mai rece cu temperaturi maxime de 4-5 grade Celsius.

ADVERTISEMENT

Vineri, 18 noiembrie, în Arad și Constanța vor fi înregistrate maxime de 10 grade, iar în București, Sibiu, Râmnicu-Vâlcea și Craiova vor fi înregistrate maxime de 7-9 grade. În Botoșani și Iași vor fi înregistrate temperaturi sub 0 grade, iar maximele vor fi de 3-4 grade Celsius.

Sfârșitul de săptămână va fi în aceeași notă, cu temperaturi mai scăzute și cu cer înnorat, iar în multe orașe din România sunt posibile ploi reduse ca intensitate.

ADVERTISEMENT