News

PNL și-a numit coordonatorii de campanie la europarlamentare, locale și prezidențiale. Ce funcție va ocupa Rareș Bogdan

Biroul Politic al PNL a decis cine vor fi coordonatorii de campanie pentru alegerile locale, europarlamentare și prezidențiale. Rolul lui Rareș Bogdan
26.03.2024 | 19:35
PNL sia numit coordonatorii de campanie la europarlamentare locale si prezidentiale Ce functie va ocupa Rares Bogdan
Biroul Politic al PNL și-a desemnat coordonatorii de campanii / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

PNL a decis, marți, în ședința Biroului Politic, cine va coordona echipele de campanie ale liberalilor la alegerile locale, cele pentru Parlamentul European și la alegerile prezidențiale.

Rareș Bogdan, coordonator pentru Parlamentul European

PNL a stabilit, marți, în urma ședinței Biroului Politic al partidului, cina va coordona echipele de campanie ale liberalilor la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, și la alegerile prezidențiale din septembrie.

ADVERTISEMENT

Astfel, PNL a decis că Rareș Bogdan va fi coordonator  de campanie la alegerile pentru Parlamentul European. Pentru alegerile locale a fost numit coodronator Florin Roman iar pentru alegerile prezidențiale a fost numit Dan Motreanu.

„PNL, în şedinţa structurii centrale de conducere, a luat câteva decizii importante. Prima dintre ele este o decizie referitoare la stabilirea coordonatorilor echipelor de campanie ale Partidului Naţional Liberal. În ceea ce priveşte alegerile locale, vicepreşedintele Florin Roman va asigura conducerea echipelor de campanie.

ADVERTISEMENT

Pentru alegerile europarlamentare, şef al echipelor de campanie va fi domnul europarlamentar şi prim-vicepreşedinte Rareş Bogdan, iar în ceea ce priveşte proiectul prezidenţial pe care evident ni-l dorim şi pentru care încă de pe acum ne pregătim – domnul prim-vicepreşedinte Dan Motreanu va asigura conducerea echipelor de campanie”, a declarat marți purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe.

Prima demisie la PNL Timiș, după înlăturarea președintelui Alin Nica

Tot marți, în cadrul Biroului Politic al PNL, s-a decis înlăturarea lui Alin Nica de la conducerea filialei Timiș, după acesta a declarat că nu va susține candidatul comun al Coaliției la conducerea Consiliului Județean, Alfred Simonis, liderul PSD Timiș.

ADVERTISEMENT

Tot marți, secretarul general al PNL Timiș, Dănuț Groza, a anunțat că a demisionat din funcție. „Decizia conducerii centrale a PNL de a accepta un candidat PSD la președinția CJT și intenția de a dizolva Biroul Permanent Județean al PNL Timiș mă fac să renunț la funcția de secretar general al filialei (…) Șefii de la București ne-au arătat că nu au nicio legătură cu doctrina liberală, cu spiritul acestui partid și cu cei care muncesc zi de zi în filială. Totul se decide la un șpriț în capitală”, a scris Groza pe contul său Facebook.