Life

Poftiți la burgerul “Drăgușin”! Fratele “tricolorului”, de meserie bucătar, a făcut marele anunț

Popularitatea lui Radu Drăgușin a explodat de la debutul său în Premier League. Numele în sine a devenit un brand, iar un burger a fost botezat în onoarea sa.
17.01.2024 | 15:40
Poftiti la burgerul Dragusin Fratele tricolorului de meserie bucatar a facut marele anunt
Fratele lui Radu Dragusin a facut in burger special pentru a sarbatori transferul la Tottenham
ADVERTISEMENT

Alex Dragușin, fratele celebrului fotbalist Radu Dragușin, se distinge într-un alt domeniu decât sportul – arta culinară. Bucătar pasionat, Alex a creeat un burger special numit “Dragușin”, inspirat, fără îndoială, de succesul pe care fratele său îl înregistrează pe terenul de fotbal.

A apărut burgerul Drăgușin

“Într-un moment în care fratele meu și-a ales echipa cu sufletul, ei bine, eu îmi aleg prânzul cu stomacul. Este cel mai bun moment să facem un burger “Drăgușin”. Acestea sunt ingredientele pe care le folosim. Burgerul și cartofii prăjiți.

ADVERTISEMENT

Mie îmi plac cartofii cu coajă, știu, v-am mai zis, dar îmi plac mult de tot. Așa cum Michelangelo a pictat Cappella Sistina, așa îmi place să pictez burger bun-ul cu unt. Pe gustul meu, sos picant și maioneză cu usturoi.

Zeitățile Olimpului ne-a lăsat bacon-ul pe pământ cu un scop anume, folosiți-l. Am întors pâinica fix la momentul potrivit, despre asta vorbeam. Și fii atent schemă. O punem fix sub bacon și o să se facă în grăsimea care va curge de la bacon”, a spus  Alex Drăgușin.

ADVERTISEMENT

Drăgușin, debut cu dreptul în Premier League

În ceea ce-l privește pe Radu Dragușin, tânărul fotbalist în vârstă de 21 de ani și-a făcut recent debutul la Tottenham, într-un meci împotriva lui Manchester United, care s-a încheiat cu un rezultat de 2-2. Transferul lui Dragușin la Tottenham a implicat o sumă semnificativă de 26 de milioane de euro, la care se adaugă o clauză de 4 milioane de euro, plătibilă în cazul în care performanțele sale la clubul londonez vor fi confirmate.

“Ceapa la fel, sos gyro, mie îmi place să pun cheddar-ul așa cum este el, să nu fie chiar super topit. Dacă aș putea să vă transmit mirosul de la legume, împreună cu bacon-ul de pe grătar, aș face-o. 

ADVERTISEMENT

Dar din păcate nu merge prin cameră. Așa că vă aștept aici să mâncați un burger “Drăgușin”. Și acum pune bacon, pe gustul meu, uite-l cum sfârâie. Rețeta originală conține și salată verde. Eu azi am mâncat suficientă salată și nu mai vreau și în burger. 

Punem și castraveciori murați. Burger-ul este gata, acum scoatem și cartofii chips și pot să servesc și eu prânzul, în sfârșit. A fost bine nu? Acesta da preparat”, a completat Alex Drăgușin.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin va câștiga în Anglia 2,4 milioane de euro anual. Ba mai mult, “tricolorul” a beneficiat de un bonus de instalare de 1.500.000 de euro. Pentru fiecare meci jucat în Premier League, el va primi un bonus de 6.000 de euro.

 

 

ADVERTISEMENT