Sport

Politehnica Iași – Petrolul 0-0, în etapa 11 din SuperLiga. Nimic la nimic în Copou. Clasamentul actualizat

După 90 de minute de chin, Politehnica Iași și Petrolul Ploiești au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul direct din etapa 11 a SuperLigii.
02.10.2023 | 19:34
Politehnica Iasi  Petrolul 00 in etapa 11 din SuperLiga Nimic la nimic in Copou Clasamentul actualizat
Politehnica Iași și Petrolul au terminat egal meciul direct din etapa 11 a SuperLigii. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
02-10-2023
14:59

Politehnica Iași - Petrolul 0-0

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+5: Fluier final. S-a terminat un meci anost, cu puține ocazii de gol. Gazdele nu reușeșsc să obțină prima victorie pe teren propriu în acest sezon, în timp ce oaspeții au dat mereu senzația că se mulțumesc cu un punct, ce îi menține în partea superioară a clasamentului.

Clasament SuperLiga

Min. 56: După o pasă a lui Grozav, Mihai Roman II șutează cu stângul din careu, direct în brațele lui Ailenei.

Min. 46: Accidentat în prima repriză, portarul gazdelor Silviu Lung Jr. a fost înlocuit la pauză de Ailenei.

Min. 30: Jatoba reia cu capul direct în brațele lui Zima, după un corner executat de Roman.

Min. 13: L. Phelipe șutează cu stângul de la 18 metri, dar Zima reține fără probleme.

Min. 7: Jair execută o lovitură liberă de pe partea dreaptă și Papp trimite cu latul în plasă din 8 metri. După o pauză de trei minute, timp în care s-a verificat faza,golul este anulat de VAR pentru un ofsaid în care se afla jucătorul oaspeților.

Min. 1: A început partida.

02-10-2023
14:18

Echipele de start la Politehnica Iași - Petrolul

Politehnica Iași: S. Lung Jr. – Bordeianu, F. Ilie, Samayoa, R. Ispas – A. Roman, J. Marchioni, C. Jatoba – Gheorghiță, S. Harrison, L. Phelipe. Rezerve: Ailenei – C. Belu Iordache, Stefanovici, R. Ion, Vojtus, S. Buș, A. Dumitru, M. Katanec, A. Ciobanu. Antrenor: Leo Grozavu

Petrolul Ploiești: Zima – Hanca, Papp, T. Seto, Meijers, L. Dumitriu – A. Musi, Diomande, Jair – M. Roman II, Grozav. Rezerve: Eșanu – P. Justiniano, G. Garutti, S. Doua, D. Radu, Jefferson, Z. Mitrov, I. Răducan. Antrenor: Florin Pîrvu

Meciul Politehnica Iași – Petrolul are loc luni, 2 octombrie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 11-a din SuperLiga. Prahovenii vin după un egal pe teren propriu cu FC Hermannstadt, meci marcat de grava accidentare a sibianului Dragoș Iancu, 20 de ani, de către petrolistul Vali Țicu, eliminat în urma acestui incident nefericit. Ieșenii sunt foarte bucuroși, pentru că au luat toate punctele pe terenul Voluntarilor, scor 2-1.

Unde se joacă meciul Politehnica Iași – Petrolul, în etapa 11 din SuperLiga

Întâlnirea Politehnica Iași – Petrolul se dispută luni, 2 octombrie, de la ora 18:00, pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Dealul Copoului, în etapa a 11-a din SuperLiga. După succesul de la Voluntari ar fi de așteptat ca interesul fanilor ieșeni să fie mult mai mare, în speranța că favoriții lor vor obține și primul succes pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Politehnica nu a reușit încă nici o victorie acasă, toate succesele fiind realizate pe terenuri străine. Va fi însă foarte greu cu Petrolul, o echipâ excelent pusă pe teren de antrenorul Florin Pârvu și care incomodează vizibil construcția ofensivei adverse printr-un pressing înalt. De la Ploiești este probabil să ajungă la meci un grup de suporteri, format nu din mai mult de 50 de persoane.

Cine transmite la TV partida Politehnica Iași – Petrolul

Partida Politehnica Iași – Petrolul se joacă luni, 2 octombrie, de la ora 18:00, pe stadionul Emil Alexandrescu din Dealul Copoului, în etapa a 11-a din SuperLiga și va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Luni, 2 octombrie, va fi o vreme plăcută în dulcele târg al Ieșilor, după ce cu 24 ore mai înainte meteorologii au prognozat vreme instabilă și ploaie. Va fi un cer mai mult senin pe tot parcursul zilei, doar zece la sută fiind pericol de noi precipitații. Maxima zilei va atinge doar 21 de grade la ora amiezii, iar la ora jocului vor fi în jur de 18-20 de grade. Arbitrează Viorel Flueran din Craiova.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Politehnica Iași – Petrolul

Ieșenii au luat 7 puncte din ultimele trei meciuri, dar cele trei succese înregistrate până acum au fost obținute doar în deplasare. Acasă au obținut un singur punct, din egalul moldovean cu FC Botoșani. Antrenorul Leo Grozavu nu are probleme de lot, dar e conștient că va fi un meci greu, motiv pentru care a cerut echipei foarte multă prudență. Se dorește primul succes acasă, dar și un egal ar fi considerat de luat în seamă.

ADVERTISEMENT

Și antrenorul Florin Pârvu pare eliberat de stressul unor eventuale probleme de lot. A revenit în programul normal și ar putea să se afle pe bancă fundașul Marian Huja, cel care a lipsit multe luni din angrenajul prahovenilor, dar cel mai probabil el nu va fi folosit, dar a fost luat în lot pentru a începe să se reobișuinască în echipă. Evident, fundașul Valentin Țicu, căpitanul Petrolului, nu intră în discuție, după eliminarea din partida cu FC Hermannstadt, când l-a accidentat, chiar dacă fără intenție, grav pe Dragoș Iancu.

Cote la pariuri la jocul Politehnica Iași – Petrolul

Prahovenii ocupă un loc spre vârful clasamentului și au avut evoluții constant bune în mai multe meciuri la rând, dar gazdele nu se pot lăuda cu nici un succes acasă. Cu toate acestea, casele de pariuri văd altfel lucrurile, în sensul în care declară echipa favorită pe cea ieșeană, cotă de 2,30 față de 3,00 cât a primit Petrolul. Șansă dublă „1X” are cotă 1,40, iar șansă dublă „X2” are cotă de 1,60. Gol marcat Poli valorează 1,35, gol Petrolul 1, 50.

ADVERTISEMENT

În privința meciurilor directe, acestea lipsesc din 2016 încoace, ambele echipe având probleme de mai multe feluri, care au generat căderi în ligi inferioare. Așadar, ultimele partide de care putem aminti se închid la anul 2016. Până atunci avem trei victorii ale ieșenilor, un rezultat de egalitate și un singur succes prahovean, un categoric 5-1.

ADVERTISEMENT