Life

Poliția a intervenit la comemorarea lui Gabi Luncă. Fiica artistei, revoltată: „Legal, nu au voie”

05.04.2021 | 18:18
Politia a intervenit la comemorarea lui Gabi Lunca Fiica artistei revoltata Legal nu au voie
ADVERTISEMENT

Poliția a intervenit pentru a opri adunarea penticostală pentru comemorarea lui Gabi Luncă. Fiica artistei este revoltată și a menționat că nu există niciun motiv legal pentru a face acest lucru.

Oamenii legii și-au motivat prezența la respectiva adunare prin restricțiile impuse de pandemia de coronavirus. Totuși, familia artistei a explicat că sunt respectate normele de protecție împotriva răspândirii virusului.

ADVERTISEMENT

Gabi Lunca mergea de obicei la slujba penticostală pentru a cânta melodii relogioase. Oamenii vor să-i aducă un ultim omagiu prin reuniunea din această seară.

Poliția a intervenit la comemorarea lui Gabi Luncă. Fiica artistei, revoltată: „Legal, nu au voie”

Fiica lui Gabi Luncă a precizat că ceremonia se ține într-un cadru restrâns, iar oamenii legii nu au niciun motiv să se teamă de nerespectarea măsurilor de protecție: „sala aceasta aparține a Bisericii Renovatio care ține slujbă aproape în fiecare seară cu respectarea distanțării sociale”.

ADVERTISEMENT

„Sala este de 3.000 de metri pătrați asigură un loc pentru 700-800 de persoane în condițiile actuale. Nu înțeleg pentru ce au venit. Nu sunt multe persoane sunt doar apropiații familiei și chiar nu știu de ce ar putea să vină să oprească desfășurarea slujbei de comemorare că nu este priveghi”, a adăugat ea, potrivit Antena 3.

Femeia a mai adăugat că dețin documetele necesare pentru organizarea evenimentului: „atâta vreme cât nu deranjăm cu nimic și nu există niciun motiv ca să își facă probleme. Le punem la dispoziție documentele necesare pentru că avem aprobare pentru așa ceva”.

ADVERTISEMENT

„Din punct de vedere legal nu au voie și nu suntem ignoranți. Aici sunt o mulțime de jurişti care acum pot să iasă să stea de vorbă cu dumnealor”, a adăugat aceasta.

Fiica artistei a explicat și cum o să se desfășoare înmormântarea lui Gabi Luncă: „la cimitir va fi doar familia. Probabil că vom merge un cortegiu funerar până pe jos până la cimitir acolo oamenii vor putea să își asta la revedere”.

ADVERTISEMENT

„Se va face un popas la Televiziunea Română la ora 12:00. În fața troiței va fi depusă o poză unde oamenii vor putea să îi aducă un ultim omagiu, o floare și după câteva minute ne vom îndrepta spre cimitir. Adevărata slujbă se face în seara asta și doar cu apropiații,” a mai spus ea.

ADVERTISEMENT